Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CS Mioveni, cu Nicolae Dică antrenor, a obţinut a doua sa victorie în Superligă, 1-0 cu Petrolul: Revenit de la FCSB, Bogdan Rusu a fost decisiv

Publicat:

CS Mioveni a invins-o pe cu scorul de 1-0 (1-0), sambata, pe teren propriu, intr-un meci din etapa a 22-a a Superligii de fotbal.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER ×

Am citit și sunt de acord cu
Politica de confidențialitate

BACK TO TOP DESPRE

Exclusivitați și documente incendiare.

Echipa stiripesurse.ro va prezinta stirile din spatele stirilor.

DATE DE AUDIENTA ARTICOLE RECENTE CS Mioveni, cu antrenor, a obtinut a doua…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

SuperLiga: Poli Iași, victorie uriașa in lupta pentru evitarea retrogradarii

17:15, 06.05.2024 - Poli Iasi a obținut trei puncte uriașe in lupta pentru evitarea retrogradarii, echipa antrenata de Tony da Silva impunandu-se in fața formației FC Hermannstadt, scor 1-0, in etapa a opta din play-out-ul SuperLigii.

Horia Mladinovici arbitreaza meciul Petrolul - UTA, de luni, din Superliga

10:05, 21.04.2024 - Arbitrul Horia Mladinovici va conduce la centru meciul Petrolul Ploiesti - UTA Arad, care se va disputa, luni, de la ora 19.00, in etapa a cincea din play-out-ul Superligii, potrivit news.roEl va fi ajutat de Mihai Marica si Mircea Orbulet.

Fostul antrenor din Superliga e convins ca Dinamo va retrograda: „Nu vad alta echipa care sa pice”

14:10, 11.04.2024 - Fostul antrenor de la FC Voluntari, Nicolae Dica (43 de ani), este convins ca Dinamo este prima candidata la retrogradare in acest sezon al Superligii. Cu 6 etape inainte de final, Dinamo ocupa penultima poziție in clasamentul play-out-ului, avand 16 puncte, cu doua mai multe decat ultima clasata, FC…

Denver Nuggets a obtinut o victorie categorica și a revenit in fotoliul de lider al Conferintei de Vest

15:55, 07.04.2024 - Denver Nuggets a obtinut o victorie categorica, cu 142-110, in fata lui Atlanta Hawks, sambata pe propriul teren, intr-un meci din liga profesionista nord-americana de baschet (NBA), revenind in fotoliul de lider al Conferintei de Vest, informeaza AFP, citat de Agerpres.

Superliga de fotbal. Luni se joaca ultimele meciuri din prima etapa din play-out

16:40, 18.03.2024 - UTA Arad-FC Voluntari și Petrolul Ploiești-FCU Craiova sunt ultimele partide din prima etapa a play-out-ului Superligii. Ambele meciuri se vor desfașura luni. Echipele sunt implicate in lupta pentru evitarea retrogradarii.

Inca o victorie pentru FCSB in Superliga

17:15, 04.03.2024 - FCSB a invins-o pe Petrolul Ploiesti cu scorul de 1-0 (0-0), duminica seara, pe Arena Nationala din Capitala, intr-un meci din etapa a 29-a a Superligii de fotbal, penultima a sezonului regulat. Diferenta a fost facuta de autogolul lui Valentin Ticu (46).FCSB a avut doua ocazii mari in finalul primei…

Victorie cu emoții pentru FC Hermannstadt, 1-0 cu FCU Craiova, in Superliga

19:26, 23.02.2024 - FC Hermannstadt a invins-o cu emotii pe FCU Craiova, cu scorul de 1-0 (0-0), vineri seara, pe la Sibiu, in primul meci din etapa a 27-a a Superligii de fotbal. Unicul gol al partidei a fost marcat de atacantul portughez Ruben Fonseca (88), cu o lovitura de cap, la centrarea lui Raul Oprut.

Superliga: FC Hermannstadt - Petrolul Ploiesti, scor 0-0

20:45, 11.02.2024 - Formatia Hermannstadt a remizat, duminica, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Petrolul Ploiesti, intr-un meci din etapa a 25-a a Superligii, potrivit news.ro. In minutul 88, jocul a fost intrerupt pentru scurt timp pentru ca medicii de la stadion sa intervina pentru a ajuta un spectator. FC…


Ce parere ai despre aceasta stire?