Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Croitoru: ANRE-ul trebuie ori desființat, ori reformat în totalitate

Publicat:

Croitoru: ANRE-ul trebuie ori desființat, ori reformat in totalitateFoto : arena.mdAveți incredere in noul Guvern al RM?DaNu- Nu știurezultatele sondajului

Majorarea prețului la gazele naturale pentru populație este o decizie absolut ilegala, care a fost adoptata pe fondul situației politice din țara. De aceasta parere este analistul politic , care a explicat pentru NOI.md ca Agenția Naționala pentru Reglementare în Energetica, în complicitate cu alte instituții cointeresate, ar fi aprobat majorarea tarifului în mod nejustificat, informeaza NOI.md.

Problema

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Benzina se scumpește, iar motorina se ieftinește: Cat vor costa maine carburanții și unde gasești cele mai mici prețuri

12:30, 25.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 26 aprilie. Astfel, șoferii vor achita pentru litrul de benzina cu doi bani mai mult, iar pentru cel la motorina - cu opt bani mai puțin.

Benzina, mai scumpa și maine: TOP 3 stații unde gasesti cele mai mici prețuri la carburanți

12:10, 16.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 17 aprilie. Astfel, benzina se scumpește cu inca 2 bani, iar prețul motorinei scade cu 4 bani.

Aprilie a venit cu noi scumpiri la benzina: Cat va costa maine motorina

12:16, 01.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 2 aprilie. Astfel, benzina va fi mai scumpa cu 4 banuți, iar motorina mai ieftina cu un ban.

Prețul la carburanți, fara mari schimbari maine: Cat vor scoate șoferii din buzunare pentru benzina și motorina

12:40, 21.03.2024 - Prețul benzinei crește cu 7 bani, iar cel la motorina va fi mai mic cu 1 banuț. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a publicat noile prețuri pentru maine, 22 martie.

Prețul la carburanti o ia in sus: ANRE explica de ce sunt influențate scumpirile

11:45, 20.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat prețuri și mai mari la carburanți pentru maine, 21 martie. Totodata, responsabilii vin cu explicații avand in vedere scumpirile, dupa trei saptamani de stabilitate a prețurilor la benzina și de scadere a prețurilor la motorina.

Prețul motorinei coboara sub 22 de lei per litru, maine: Vezi cat va costa benzina

13:16, 12.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 13 martie. Astfel, motorina va fi mai ieftina cu 4 bani, iar prețul benzinei crește cu 1 banuț.

Prețul benzinei, neschimbat de 8 Martie: Cu cat se va ieftini motorina

12:35, 07.03.2024 - Prețul benzinei va ramane neschimbat pentru urmatoarele zile. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți. Totodata, motorina va fi mai ieftina cu 4 banuți.

Au fost aprobate regulile pentru alocarea capacitații transfrontaliere RO-MD și UA-MD

17:01, 15.02.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a Republicii Moldova (ANRE) a aprobat regulile privind alocarea intrazilnica a capacitații pentru frontiera Moldova-Rominia și regulile privind alocarea capacitații pentru frontiera Moldova-Ucraina. O decizie in acest sens a fost luata de catre reglementator…


Ce parere ai despre aceasta stire?