Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cristiana și Marian au venit la finala ”Mireasă pentru fiul me”, iar toți ochii au fost pe burtica ei

Publicat:

Finala emisiunii &"Mireasa pentru fiul meu&" i-a reunit pe foștii concurenți din sezonaele trecute.

De la acest eveniment special nu puteau lipsi Cristiana și Marian, care au anunțat de curând ca vor deveni parinți de baiat,

Îmbracata cu o rochița colorata, Cristiana a dezvaluit burtica pentru care a primit multe felicitari de la prieteni și de la fani.

Fara sa stea pe gânduri, Oana, concurenta de anul acesta, și-a expus și ea burtica alaturi de Cristiana, iar fanii au fost mai mult decât încântați.


Chiar daca finala…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mitropolia Moldovei și Bucovinei.Campania “Arata-le ca nu sunt singuri!”

10:25, 04.05.2024 - Mitropolia Moldovei și Bucovinei deruleaza, in perioada sarbatorilor pascale, campania “Arata-le ca nu sunt singuri!” o inițiativa de sprijinire a varstnicilor prin Centrul de zi „Sfantul Pantelimon” Balțatești, județul Neamț, proiect al Sectorului de Asistența Sociala și Medicala „Diaconia” al Arhiepiscopiei…

Mireasa, sezon 9. Ce s-a intamplat, de fapt, intre Ionela și Albert, dupa ce fata a decis sa plece: „In ochii mei s-a reabilitat”

21:50, 30.04.2024 - In emisia live de Mireasa, Caprciile Iubirii de pe 30 aprilie 2024 au fost difuzate imagini care au aratat ce s-a intamplat intre Albert și Ionela in pauza publicitara din timpul galei de vineri, dupa ce fata a plecat din platou și și-a facut bagajele penru a pleca.

VIDEO | Palatul din București care ascunde un secret infiorator: Carol I a mers sa vada cu ochii lui minunea

22:45, 21.04.2024 - Povestea cladirii de patrimoniu asociate Elenei Kretzulescu este una incarcata de istorie și eleganța. Palatul, o emblema a opulenței și rafinamentului din trecut, era o marturie a gustului și statutului sau social.

Andreea, studenta ucisa de Mire in Timișoara, este condusa pe ultimul drum de sute de persoane. Tanara este imbracata in rochie de mireasa: ”Sa vindeci sufletele...”

11:45, 28.03.2024 - Este o zi dureroasa pentru comunitatea din Gorj. Andreea, studenta ucisa de cirminalul din Timișoara, este condusa astazi pe ultimul drum, in localitatea Padeș. Sute de persoane au anunțat ca vor lua parte la inmormantarea Andreei. Parinții ei sunt distruși de durere, iar mama ei are nevoie de tratament…

Carmen Petcu de la Mireasa pentru fiul meu, noi imagini cu burtica de gravida. Fosta concurenta va deveni mama pentru prima data / FOTO

14:10, 19.03.2024 - Carmen Petcu traiește cea mai frumoasa perioada din viața de cuplu. Fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu este impreuna de ani buni cu logodnicul ei, Ionatan, iar cei doi se pregatesc sa devina parinți pentru prima data.

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia a decis sa se desparta de Valentin. Concurenta i-a spus ca se simte confuza: "Eu cred ca am fost sincera..." / VIDEO

20:45, 19.02.2024 - Antonia a decis sa se desparta de Valentin. In seara petrecerii, concurenta și-a exprimat incertitudinea in ceea ce privește relația ei cu cel cu care, de curand, confirmase ca formeaza un cuplu. Tanara i-a marturisit partenerului sau ca se simte confuza și ca a intrat in relația cu el cumva forțata. 

Mireasa, sezon 7. Andrei Macovei, gest surprinzator pentru Simona! Fostul concurent s-a filmat singur și i-a uimit pe susținatori

11:51, 17.02.2024 - Andrei și-a incantat susținatorii cu un videoclip in care i-a anunțat ca-i pregatește o surpriza romantica Simonei. Familia Macovei se bucura de momente fericite la 8 luni de la cununia din Finala sezonului 7 Mireasa.

Madi, finalista de la Mireasa, sezonul 8, in doliu! Tanara a pierdut o persoana draga / FOTO

13:21, 13.02.2024 - O noua lovitura pentru Madi, finalista de la Mireasa. Dupa problemele de sanatate și dupa desparțirea de Sergiu, tanara trece, din nou, prin clipe dificile din punct de vedere emoțional. De curand, fosta concurenta a pierdut o persoana draga.


Ce parere ai despre aceasta stire?