Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Criminalul în serie din Cipru a ucis 30 de femei, printre care două românce: "Livia și Elena au fost omorâte, băgate într-o valiză și arucate în lac"

Publicat:

Noi detalii șocante despre criminalul in serie din Cipru, acuzat ca ar fi ucis peste 30 de femei. Printre victime: doua romance. Fostul ofiter de armata care a recunoscut ca a ucis in total sapte femei, printre care doua romance, mama si fiica, este banuit ca s-ar putea afla in spatele a nu mai putin de 30 de crime.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doua femei au supraviețuit aceluiași criminal in serie: „Nu m-am rugat sa traiesc, m-am rugat sa mor”

09:50, 05.05.2024 - Morgan Rowan și Tali Shapiro au povestit intr-un documentar realizat de People - „People Magazine Investigates: Surviving a Serial Killer” - cum au reușit sa scape cu viața din mainile unui criminal in serie numit „Dating Game Killer”.

'Brancardierul morții', criminalul in serie care ingrozea Romania la inceputul anilor 2000, a fost eliberat

13:10, 05.04.2024 - Grigore Bota, cel mai de temut criminal in serie din nordul țarii va fi eliberat dupa 25 de ani din inchisoare.Cunoscut drept "brancardierul morții", a fost condamnat la inchisoare pe viața dupa ce a ucis nu mai puțin de 11 oameni ai strazii, noteaza Antena3.ro.

Criminalul in serie care iși arunca victimele in fantani va fi eliberat. Și-a ucis inclusiv iubita gravida

10:05, 19.03.2024 - Iulian Țiganila, criminalul in serie condamnat la inchisoare pe viata dupa ce a ucis nu mai putin de sapte persoane este pe cale de a fi eliberat. 15 ani au muncit anchetatorii ca sa le gaseasca trupurile celor ucisi de criminalul din Arges. Dupa ce anchetatorii au muncit 15 ani au muncit ca sa le […]…

Criminalul in serie care iși arunca victimele in fantani va fi liber, deși a fost condamnat inițial la inchisoare pe viața. Și-a ucis inclusiv iubita gravida

09:20, 19.03.2024 - Iulian Țiganila, criminalul din Argeș, condamnat la inchisoare pe viata dupa ce a ucis nu mai putin de sapte persoane, printre care și iubita sa insarcinata, este pe cale de a fi eliberat.

Acces Direct le-a gasit pe surorile Mihaelei și ale lui Ionuț, adoptate in urma cu mulți ani. Scrisoarea pe care au primit-o de la Elena și Nicoleta

18:15, 26.02.2024 - Dupa ani intregi in care au trait in incertitudine, Mihaela și Ionuț au aflat ce s-a intamplat cu cele doua surori mai mari. Elena și Nicoleta au fost adoptate pe cand aveau trei ani, respectiv un an și au plecat cu noua familie in Cipru, in anii '90.


Ce parere ai despre aceasta stire?