Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Criminalul care și-a incendiat iubita a transformat 17 în 24 de ani de pușcărie

Publicat:

Individul se afla in arest preventiv din toamna anului trecut, atunci cand si-a incendiat concubina. Potrivit procurorilor, pe 7 octombrie 2018, Rata si iubita sa se aflau intr-un imobil aflat in constructie in care locuiau de ceva vreme. Pe fondul consumului de alcool si al unui conflict spontan, individul a lovit victima in zona fetei. „Ulterior, iritat de faptul ca persoana vatamata a continuat sa consume vin, inculpatul a aruncat, dintr-un recipient, (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Batrana batjocorita și batuta pana la moarte in propria casa. Criminalul iși omorase anterior și tatal vitreg

18:15, 08.04.2024 - Un barbat de 35 de ani din Braila va sta un sfert de secol la inchisoare pentru omor calificat și viol. Individul, extrem de violent, a batjocorit și ucis o batrana in propria casa. Anterior, fusese eliberat condiționat din inchisoare, unde fusese trimis tot pentru crima.

”O socotea ca pe propria lui marfa”. Ce spun experții despre criminalul care și-a ucis iubita, in Timișoara

08:40, 25.03.2024 - Specialiștii au explicat modul in care a acționat Mirel, nu doar in momentul in care și-a ucis iubita, ci in timpul intregii relații. Crima din Timișoara a șocat toata Romania, iar dezvaluirile specialiștilor sunt și mai șocante. Iata cum a privit-o Mirel pe Andreea, inainte sa o ucida cu sange rece.

Un barbat din Galați a fost arestat preventiv, dupa ce ar fi incendiat patru case pe care le jefuise inainte

16:10, 21.03.2024 - Un barbat din Galați a fost arestat preventiv sub acuzația de furt calificat, distrugere prin incendiere și violare de domiciliu. Individul ar fi furat mai multe bunuri din patru case ale caror proprietari erau plecați din țara, scrie Agerpres. Ca sa-și ascunda urmele, barbatul a dat foc apoi locuințelor.

Individul care a lovit un polițist cu sabia in cap vrea sa scape de cei 17 ani de pușcarie

11:06, 21.03.2024 - Alexandru Huțuleac, zis "Duțu", individul care in luna decembrie a anului 2017 a lovit un polițist in cap cu o sabie in timpul unei percheziții, se considera nevinovat și vrea sa scape de condamnarea de la prima instanța. Tribunalul Botoșani l-a condamnat la o pedeapsa rezultanta de 17 ...

Criminalul in serie care iși arunca victimele in fantani va fi liber, deși a fost condamnat inițial la inchisoare pe viața. Și-a ucis inclusiv iubita gravida

09:20, 19.03.2024 - Iulian Țiganila, criminalul din Argeș, condamnat la inchisoare pe viata dupa ce a ucis nu mai putin de sapte persoane, printre care și iubita sa insarcinata, este pe cale de a fi eliberat.

Tanarul de 23 de ani, din Braila, care si-a omorat iubita de 16 ani, dupa ce s-a urcat beat la volan, a fost retinut. Ce risca individul

09:50, 04.03.2024 - Baiatul in varsta de 23 de ani, din Braila, care si-a omorat iubita de 16 ani, dupa ce s-a urcat la volanul autoturismului sub influența alcoolului, a fost retinut. Iata ce risca acum individul!

Din cerșetor s-a transformat in talhar pe strazile Sucevei: a pus la pamant un batran ...

07:05, 10.02.2024 - Individul din Șcheia arestat pe 7 februarie pentru talharie a comis cel puțin doua fapte care arata potențialul periculos pe care il avea. Suntem in masura sa revenim cu detalii despre faptele comise de Gheorghe Ioan Solomon, din Șcheia, conform anchetei polițiștilor suceveni.Fapta pentru care s-a ...


Ce parere ai despre aceasta stire?