Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Crimă șocantă dezvăluită de un copil de 6 ani!

Publicat:

Un copil de aproape 6 ani a povestit la gradinita cum tatal lui a omorat un om, caruia i-ar fi taiat o mana si organul sexual, pe care le-ar fi aruncat la caini. Acesta este doar un sumar al știrilor. Vizitați siteul nostru pentru mai multe știri complete!

Citeste articolul mai departe pe turdanews.net…  

Sursa articol: turdanews.net


Stiri pe aceeasi tema

Descoperirea șocanta in curtea Spitalului din Vaslui. In urma unor sapaturi s-au gasit 13 schelete, 12 adulti si un copil

15:10, 24.04.2024 - Mai multe schelete umane au fost descoperite cu ocazia unor sapaturi efectuate pentru realizarea unor lucrari de excavare in curtea Spitalului nr. 2 Vaslui. Este luata in calcul varianta ca in zona ar fi fost un vechi cimitir.

Un copil recunoaște o crima nerezolvata pana acum: „L-am ucis pe acel om cand aveam 7 ani”

12:00, 23.04.2024 - Un caz nerezolvat s-a terminat cu marturia șocanta a unui copil. Grație, in parte, intervenției directoarei școlii, au ieșit la iveala detalii despre uciderea lui Brandon O'Quinn Rasberry, gasit fara viața in rulota sa in 2022. Baiețelul a marturisit totul.

Acces Direct. Crima șocanta langa București! Ucigașul este liber, iar polițiștii il cauta / VIDEO

18:00, 08.04.2024 - S-a dat alerta in toata țara! Polițiștii il cauta pe ucigașul femeii care a fost gasita fara suflare langa București. Panala acest moment nu a fost identificata identitatea victimei, dar se pare ca anchetatorii au mai multe ipoteze.

Moarte șocanta a unor romani in Marea Britanie. Crima și sinucidere intr-o familie cu șase copii

15:10, 08.04.2024 - O crima urmata de sinucidere intr-o familie de romani ține capul de afiș al presei din Marea Britanie. O femeie, mama a șase copii, și fostul sau soț au fost gasiți morți intr-o locuința din Coventry, informeaza Daily Mail.

Crima șocanta in Olt! Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, dupa care a injunghiat-o

20:00, 01.04.2024 - O noua crima șocheaza Romania! Un barbat din Olt in varsta de 68 de ani și-a ucis cu sange rece soția. A lovit-o cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o. Oamenii legii l-au reținut pentru 24 de ore pe agresor, sub aspectul savarșirii infracțiunii de omor.

Crima șocanta. Un angajat și-a ucis șeful și i-a aruncat trupul neinsuflețit la tomberon. Barbatul lucra la o pizzerie

11:21, 19.02.2024 - O crima șocanta a ingrozit locuitorii dintr-un oraș. Un angajat și-a ucis șeful, iar mai apoi a luat trupul neinsuflețit și l-a aruncat la tomberon. Cei doi s-ar fi certat inainte de tragedie, in pizzeria an care barbatul lucra. Polițiștii ancheteaza acum cazul.

Crima șocanta. Un barbat și-a impușcat 12 rude. Au fost uciși tatal sau, un unchi și mai mulți copii

16:21, 17.02.2024 - Un barbat a recurs la un gest ingrozitor, in urma cpreia 12 persoane au murit. Acestea erau rudele sale, iar printre persoanele care au murit se numara tatal sau, unchiul și mai mulți copii. Barbatul a creat un adevarat masacru.

Crima șocanta in Baia Mare. A dat foc fostei neveste și apoi s-a sinucis

17:25, 09.02.2024 - Tragedie fara mrgini in Baia Mare. Un caz șocant a avut loc pe Aleea Uranus din Baia Mare. Daca inițial s-a crezut ca este vorba de un incendiu, ulterior s-a dovedit a fi cu totul altceva. Un barbat i-ar fi dat foc fotei neveste și apoi s-a sinucis. La aceasta ora poliția criminalistica este la fața…


Ce parere ai despre aceasta stire?