Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CRIMĂ în Mănăștur. Un bărbat și-a ucis propria mamă

Publicat:

Tragedia s-ar fi petrecut în Manaștur. Din primele informații, este vorba despre un fiu care si-ar fi ucis mama cu lovituri de cutit, în urma unei cerți izbucnite noaptea trecuta.

are o ancheta în derulare.

Știre în curs de actualizare

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Tragedia dimineții, la Techirghiol! Un barbat a murit, dupa ce un incendiu i-a cuprins locuința

09:35, 16.05.2024 - Tragedie in aceasta dimineața la Techirghiol, in județul Constanța. O persoana a decedat joi dimineata dupa ce locuinta sa din Techirghiol a luat foc, informeaza ISU Constanta.Incendiul a izbucnit la o casa de pe strada Rascoalei din Techirghiol.

Crima in Capitala. Un barbat a fost ucis in bataie, pe strada. „Au dat cu batele pana l-au lasat inconștient”

09:40, 15.05.2024 - Un barbat de 46 de ani a fost batut crunt cu bate, marți seara, pe Bulevardul Constructorilor din București, langa Parcul Crangași, de doi tineri cu varste de 16 și 20 de ani. Victima a decedat dupa cateva zeci de minute de resuscitari, iar agresorii au fost prinși. Tragedia a avut loc in fața uneia…

Crima in Capitala. Un barbat a fost ucis in bataie, pe strada. A incercat sa apere doua fete

08:26, 15.05.2024 - Un barbat de 46 de ani a fost batut crunt cu bate marți seara, pe Bulevardul Constructorilor din București, langa Parcul Crangași, de doi tineri cu varste de 16 și 20 de ani. Victima a decedat dupa cateva zeci de minute de resuscitari, iar agresorii au fost prinși. Tragedia a avut loc in fața uneia…

Crima șocanta in Olt! Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, dupa care a injunghiat-o

20:00, 01.04.2024 - O noua crima șocheaza Romania! Un barbat din Olt in varsta de 68 de ani și-a ucis cu sange rece soția. A lovit-o cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o. Oamenii legii l-au reținut pentru 24 de ore pe agresor, sub aspectul savarșirii infracțiunii de omor.

Crima in Olt: Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o

14:20, 01.04.2024 - Un barbat a fost retinut de politistii din Olt pentru 24 de ore dupa ce si-a omorat sotia. Anchetatorii au stabilit ca el a lovit-o mai intai pe femeie cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o.

Un barbat a reușit sa ascunda o crima timp de 26 de ani, dar dupa ce a divorțat adevarul a ieșit la lumina. Ce s-a intamplat

07:00, 31.03.2024 - La prima vedere, Timothy Stephenson a avut o viața de invidiat. Era casatorit cu un medic și locuiau intr-o casa de 2 milioane de dolari impreuna cu fiicele lor gemene, intr-o suburbie liniștita la est de San Francisco.

Tragedie in Galați. Un barbat și-a injunghiat mortal cumnatul, sub privirile surorii și mamei lui

09:36, 22.03.2024 - Un barbat din Galați a recurs la un gest șocant și și-a injunghiat mortal cumnatul. Tragedia s-a produs sub privirile ingrozite ale mamei și surorii lui, care nu au reușit sa il opreasca. Victima nu a mai putut fi salvata. Iata de la ce a pornit conflictul dintre ei.

Ultima ora | Silvestru Șoșoaca, exclus de propria soție din partid

20:50, 24.02.2024 - Biroul executiv central al partidului SOS Romania, convocat de președinta Diana Șoșoaca, a votat sambata seara excluderea lui Silvestru Șoșoaca din partid. Silvestru Șoșoaca este chiar soțul senatoarei Diana Șoșoaca.Știre in curs de actualizare.


Ce parere ai despre aceasta stire?