Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Crimă în Bihor! Un bărbat a fost ucis, după ce soția lui și verișoara acestuia au plătit un asasin să îl omoare / FOTO

Publicat:

O crima șocanta a avut loc in Bihor! Un barbat a fost ucis, dupa ce soția lui și verișoara acestuia au platit un asasin sa il omoare. Femeia era intr-o relație extraconjugala cu verișoara victimei, .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Crima infioratoare in Arad. Un barbat și-a ucis cu sange rece soția, dupa care și-a pus capat zilelelor. Cei doi au fost gasiți de fiul lor: „Tati a omorat-o pe mami” / FOTO

11:10, 15.06.2024 - Crima infioratoare in Arad: un barbat și-a ucis cu sange rece soția, dupa care a decis sa iși puna capat zilelor. Cei doi au fost gasiți de fiul lor. Tragedia a șocat orașul, iar autoritațile au demarat o ancheta pentru a stabili circumstanțele exacte ale incidentului.

Crima urmata de sinucidere la Seitin. Un barbat de 77 de ani si-a ucis soția, apoi si-a pus capat zilelor

09:26, 15.06.2024 - Crima urmata de sinucidere la Seitin, vineri dupa masa, acolo unde un barbat in varsta de 77 de ani si-a ucis soția – in varsta... The post Crima urmata de sinucidere la Seitin. Un barbat de 77 de ani si-a ucis soția, apoi si-a pus capat zilelor appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad…

Crima urmata de sinucidere la Seitin. Un barbat de 77 de ani si-a ucis soția, apoi si-a pus capat zilelor

20:20, 14.06.2024 - Crima urmata de sinucidere la Seitin, acolo unde un barbat in varsta de 77 de ani si-a ucis soția – in varsta de 72 de... The post Crima urmata de sinucidere la Seitin. Un barbat de 77 de ani si-a ucis soția, apoi si-a pus capat zilelor appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Barbat din Bucuresti, retinut dupa ce a vrut sa-și omoare sotia: Colegii femeii au vazut ranile provocate de cuțit și au anunțat polițiștii

21:10, 28.05.2024 - Un barbat din Bucuresti a fost retinut, marti, sub acuzatia de ”violenta in familie in modalitatea tentativei de omor”, dupa ce si-a injunghiat sotia. Femeia, care este ofiter de credite la o banca, a mers la spital, s-a tratat, apoi a mers la serviciu si reprezentantii bancii au anuntat autoritatile…

Crima ingrozitoare in Argeș! O barbat și-a ucis soția cu ciocanul de batut șnițele

12:26, 10.04.2024 - Crima șocanta in Argeș! Un barbat și-a ucis cu sange rece soția. Aceasta a murit, dupa ce a fost lovita cu ciocanul de batut șnițele. Cea care a anunțat poliția a fost chiar mama criminalului, ingrozita de ceea ce s-a intamplat.

Crima șocanta in Olt! Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, dupa care a injunghiat-o

20:00, 01.04.2024 - O noua crima șocheaza Romania! Un barbat din Olt in varsta de 68 de ani și-a ucis cu sange rece soția. A lovit-o cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o. Oamenii legii l-au reținut pentru 24 de ore pe agresor, sub aspectul savarșirii infracțiunii de omor.

Crima in Olt: Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o

14:20, 01.04.2024 - Un barbat a fost retinut de politistii din Olt pentru 24 de ore dupa ce si-a omorat sotia. Anchetatorii au stabilit ca el a lovit-o mai intai pe femeie cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o.


Ce parere ai despre aceasta stire?