Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CRIMĂ GROAZNICĂ în România. Un polițist și-a omorât copilul de 3 ani, apoi s-a sinucis

Publicat:

Alerta la 112 a fost data de fosta sotie a acestuia. Din primele informatii, se pare ca barbatul si-a impuscat copilul, apoi s-a sinucis, scrie realitatea.net.Politistul in varsta de 29 de ani era in divort. Sotia acestuia este tot politist, la .

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Boala pisicii pune in alerta Europa. Un virus mortal a fost descoperit la o felina din Ungaria

21:06, 03.06.2024 - In ciuda acestor masuri, exista posibilitatea ca virusul sa se transmita și la animalele din Romania sau alte state invecinate cu Ungaria.Cu toate acestea, apariția unui virus inalt patogen la mamifere nu justifica masuri epidemiologice stricte, potrivit presei maghiare. Celelalte pisici ale deținatorului…

Un barbat din Botoșani și-a omorat soția, iar apoi s-a sinucis. Polițiștii l-au gasit spanzurat in casa

12:00, 27.05.2024 - Un barbat din localitatea Hiliseu Horia si-a ucis sotia si apoi s-a sinucis, a declarat, luni, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Botosani, Delia Neniscu, transmite Agerpres.

Gigi Becali a dezvaluit discuția cu soția sa inainte de sarbatoarea de titlu de pe Arena Naționala: „Luminița, Luminița”

12:31, 12.05.2024 - Absent timp de patru ani de pe stadioanele din Romania, Gigi Becali (65 ani) și-a facut apariția la sarbatoarea de titlu a echipei pe care o patroneaza, FCSB. Latifundiarul din Pipera a dezvaluit cine l-a convins sa iși faca prezența pe cel mai mare stadion al țarii. Meritul i-ar reveni soției sale,…

Romania se pregatește de cel mai mare exercițiu NATO la Marea Neagra. Zeci de nave și mii de militari vor fi in alerta

11:40, 06.04.2024 - Romania se pregatește de cel mai mare exercițiu NATO. Peste 2.200 de militari din mai multe state si 135 de mijloace tehnice vor participa, timp de doua saptamani, la exercitiul multinational „Sea Shield 24”, care se va desfasura Marea Neagra, in zona costiera si in Delta Dunarii, anunța MApN.

Crima șocanta in Olt! Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, dupa care a injunghiat-o

20:00, 01.04.2024 - O noua crima șocheaza Romania! Un barbat din Olt in varsta de 68 de ani și-a ucis cu sange rece soția. A lovit-o cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o. Oamenii legii l-au reținut pentru 24 de ore pe agresor, sub aspectul savarșirii infracțiunii de omor.

Un barbat din Tureac stabilit in Spania de mult timp și-ar fi omorat fiicele de 2 și 4 ani și s-ar fi sinucis

15:00, 20.03.2024 - Un barbat de 35 de ani stabilit in Spania de mai bine de un deceniu și-ar fi omorat cele doua fiice de 2 și 4 ani, dupa care și-ar fi dat foc. Crimele au avut loc in zona Almeria. Cele doua copile au fost otravite. Cei trei au fost gasiți fara suflare de mama fetițelor. Barbatul și-a omorat cele doua…

Un ucrainean s-a ratacit in Munții Maramureșului. Starea de sanatate a barbatului este precara

10:31, 10.03.2024 - Un cetațean ucrainean care a trecut frontiera cu Romania este cautat de salvamontiști in Munții Maramureșului. Soția lui a sunat la 112 și a cerut ajutorul salvatorilor. Ea le-a spus salvamontiștilor ca barbatul are febra și frisoane.

Crima infioratoare in Dolj! Un barbat și-a ucis soția, dupa ce aceasta i-a donat un rinichi, pentru a-i salva viața: ”Eu am omorat-o...”

11:35, 08.03.2024 - O crima ingrozitoare i-a șocat pe locuitorii din Dolj. Un barbat și-a ucis propria soție, dupa ce ea i-a donat un rinichi și i-a salvat viața. Crima a fost urmata de un gest necugetat. Iata mesajele infioratoare pe care le-a trimis, inainte de a-și pune capat zilelor!


Ce parere ai despre aceasta stire?