Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Crimă cumplită la Pitești. Un polițist și-a omorât copilul de 3 ani, apoi s-a sinucis

Publicat:

Caz șocant la Pitești. Un polițist de la și fiul lui de trei ani au fost gasiți morți in apartament.

Alerta la 112 a fost data de fosta sotie a acestuia. Din primele informatii, se pare ca barbatul si-a impuscat copilul, apoi s-a sinucis. Politistul in varsta de 29 de ani era in divort. Sotia acestuia este tot politist, la .

Cei doi aveau custodie comuna asupra copilului.

La fata locului sunt politistii care au deschis o ancheta, alaturi de un procuror.

Citeste articolul mai departe pe gorj-domino.ro…  

Sursa articol: gorj-domino.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un candidat la alegerile locale de duminica din Mexic omorat, iar altul ranit: Crima a avut loc cu cateva zile inaintea votarii

14:50, 29.05.2024 - Un candidat in alegerile municipale prevazute duminica odata cu alegerile prezidentiale - din statul mexican Morelos (centru) a fost asasinat, iar altul a fost ranit in statul Jalisco (vest), anunta autoritatile locale, in contextul in care carteluri si organizatii criminale exercita presiuni asupra…

Un barbat din Botoșani și-a omorat soția, iar apoi s-a sinucis. Polițiștii l-au gasit spanzurat in casa

12:00, 27.05.2024 - Un barbat din localitatea Hiliseu Horia si-a ucis sotia si apoi s-a sinucis, a declarat, luni, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Botosani, Delia Neniscu, transmite Agerpres.

Crima oribila in Capitala, comisa de un baiat in varsta de 16 ani si amicul sau. Au omorat un om in bataie, in Crangași: "I-au dat cu bata"

12:41, 15.05.2024 - O crima oribila s-a petrecut noaptea trecuta langa un parc din Sectorul 6 al Capitalei. Un barbat in varsta de 47 de ani a murit dupa ce a fost batut de doi indivizi, in varsta de 16 și 20 de ani. 

Tragedie cumplita la vanatoare in Hunedoara. Un barbat și-a omorat din greșeala camaradul

14:00, 03.05.2024 - Un barbat de 44 de ani a murit impuscat in timpul unei partide de vanatoare. Unui alt barbat cu care se afla la vanat i s-a descarcat accidental arma si l-a impuscat pe camaradul sau in zona pieptului.

O femeie și-a injunghiat mortal fiul, apoi a mințit poliția ca s-a sinucis

19:20, 01.05.2024 - O femeie, de 58 ani, din localitatea bihoreana Borozel, a fost reținuta marți seara, pentru 24 de ore, dupa ce și-a injunghiat mortal fiul, apoi a sunat la 112 și a spus ca barbatul s-a sinucis. Potrivit ebihoreanul.ro, femeia a sunat la 112 marți, dupa ora 20, și a spus poliției ca fiul ei s-a injunghiat…

Un politist de la Rutiera s-a sinucis! Ce a anuntat sotia lui cand a sunat la 112

17:20, 18.03.2024 - Un nou caz socant in Politia Romana! Un politist de 39 de ani, de la Biroul Rutier Roman, s-a sinucis, luni, in timpul serviciului. Aceasta drama ridica un nou semn de intrebare asupra modului in care se fac testele psihologice in ministerul de Interne. Era angajat in Politie de 7 ani Anchetatorii au…

Crima infioratoare in Dolj! Un barbat și-a ucis soția, dupa ce aceasta i-a donat un rinichi, pentru a-i salva viața: ”Eu am omorat-o...”

11:35, 08.03.2024 - O crima ingrozitoare i-a șocat pe locuitorii din Dolj. Un barbat și-a ucis propria soție, dupa ce ea i-a donat un rinichi și i-a salvat viața. Crima a fost urmata de un gest necugetat. Iata mesajele infioratoare pe care le-a trimis, inainte de a-și pune capat zilelor!


Ce parere ai despre aceasta stire?