Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Creații științifice și tehnice cu aplicabilitate în contextual actual la Colegiul Tehnic C.F. “Unirea”

Publicat:

Marți, 22 mai 2018, a avut loc concursul “Creații științifice și tehnice cu aplicabilitate in contextual actual”, ediția a VIII-a, destinat elevilor pasionați de inovare tehnica, inclus in simpozionul “Creativitate in Educație și ”, organizat de C.F. “Unirea”. La Secțiunea ELEVI- CREAȚII ȘTIINȚIFICE ȘI TEHNICE PROPRII CU APLICABILITATE IN CONTEXTUL ACTUAL – […]

Citeste articolul mai departe pe svnews.ro…  

Sursa articol: svnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Proiect transnațional „Portrete in timp”/„Educație online fara hotare”, la ...

15:51, 23.05.2024 -  Marți, 21 mai, Colegiul Tehnic „Mihai Bacescu" Falticeni – filiala a CCD „George Tofan" Suceava - a gazduit o activitate metodica a centrelor de documentare și informare (CDI), in cadrul proiectului transnațional „Portrete in timp"/„Educație ...

„Minți Dezghețate” și „Magia Cuvintelor” – ultimele doua competiții din cadrul Concursului Științific Regional „Creativitate in educație și formare profesionala”, organizat și in acest an de Colegiul Tehnic CF „Unirea” din Pașcani

18:20, 20.05.2024 - Sambata, 18 mai 2024, s-au desfașurat ultimele doua competiții din cadrul Concursului Științific Regional „Creativitate in educație și formare profesionala”, destinate elevilor de gimnaziu. Colegiul Tehnic CF „Unirea” a fost gazda pentru aproape 200 de elevi din clasele V-VIII, din peste 10 școli din…

Educație pentru sanatatea parului printre liceeni, susținuta de hair styliștii de la Cult by Nella Botirla

17:25, 28.04.2024 - Hair styliștii de la Cult By Nella Botirla i-au invațat, zilele trecute, pe liceenii de la Colegiul Tehnic INFOEL cum sa-și ingrijeasca parul, in cadrul unui proiect al salonului. Copiii au avut ocazia sa primeasca sfaturi și recomandari direct de la profesioniști, pornind de la problemele scalpului…

DIALOGURI DESPRE EDUCAȚIE – Tema ediției: COMPETENȚA – POTENȚIAL ȘI LIMITE (19 – 20 aprilie)

14:36, 12.04.2024 - Conferința Dialoguri despre educație va fi un timp de gandire și reflecție. Este contextul creat pentru a dezbate idei, principii, valori fundamentale și specifice funcționarii școlii de toate nivelele. Este calea de a reuni argumente puternice in favoarea relației dintre continuitatea și innoirea școlii,…

Primul contract finantat in cadrul procesului de bugetare participativa Tu decizi pentru Constanta" ! Cine ar putea implementa Culoare in educatie ? (DOCUMENT)

17:05, 03.04.2024 - Rogue SRL este singurul ofertant interesat de contractul de servicii prestate de artisti independenti pentru realizarea proiectului "Culoare in educatie" Proiectul a fost votat in cadrul procesului de bugetare participativa "Tu decizi pentru Constanta si vizeaza executarea unor picturi murale pe peretii…

Licitatii Constanta: Primaria comunei Girliciu cumpara echipamente digitale (DOCUMENT)

13:20, 23.03.2024 - Conform site ului LicitatiaPublica.ro, valoarea totala estimata este de 811.618,48 lei. Primaria comunei Girliciu a atribuit un contract privind furnizarea de echipamente digitale, mobilier si materiale didactice in cadrul proiectului "Dotarea invatamantului preuniversitar din comuna Girliciu", judetul…

DIGITALIZAREA Digitalizarea in educație inregistreaza performanțe nesemnificative, in pofida resurselor tehnice solide

07:35, 19.03.2024 - Proiectul „Romania Educata” este scos in prim plan, ca strategie globala ce include „digitalizarea” in educație, intr-un raport european elaborat de specialiști din Romania, cu privire la situația competențelor digitale din țarile membre UE. The post DIGITALIZAREA Digitalizarea in educație inregistreaza…

“EcoGames in my Curriculum”– ultima mobilitate a proiectului desfașurat in parteneriat Erasmus+ de Colegiul Tehnic CF “Unirea” din Pașcani

19:50, 04.03.2024 - Ultima intalnire transnaționala din proiectul Erasmus+ “EcoGames in my Curriculum” a avut loc in Turcia, la Adana, in perioada 19-23 februarie 2024. Alaturi de partenerii din Polonia, Letonia, Italia și Turcia, au participat la activitațile proiectului profesorii Elefteriu Crina și Cretu Valerica. Pe…


Ce parere ai despre aceasta stire?