Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Crăciun calm și înnorat: Meteorologii anunță o zi fără precipitații

Publicat:

Astazi, Moldova se va confrunta cu o vreme predominant innorata, potrivit de Stat. Cerul va fi acoperit, cu o probabilitate scazuta de precipitații, oferind o zi potrivita pentru activitați in aer liber.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Ce anunța meteorologii azi pentru Maramureș?

07:40, 15.05.2024 - Vremea va fi apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza și seara cand pe arii restranse, indeosebi la munte, se vor semnala ploi cu caracter de aversa. Vantul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19 și 22 de grade, iar…

Nori și temperaturi de primavara: Meteorologii prognozeaza o zi fara precipitații semnificative

07:11, 26.04.2024 - Vremea in Moldova se menține predominant noroasa astazi, cu o tendința generala de acoperire a cerului. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, se așteapta o zi cu o probabilitate scazuta de precipitații.

Cer innorat și ceața matinala: Cum se va imbunatați vremea, spun meteorologii

07:15, 25.04.2024 - Vremea in Moldova se anunța predominant innorata astazi, cu o tendința de imbunatațire a condițiilor meteorologice spre sfarșitul zilei. Ceața matinala va lasa loc cerului acoperit, fara așteptari de precipitații semnificative. Informațiile sunt furnizate de Serviciul Hidrometeorologic de Stat.

Soare și nori pe cerul Moldovei: Meteorologii anunța o zi luminoasa și temperaturi placute

07:15, 07.04.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o vreme predominant insorita, cu ocazionale innorari temporare. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, este posibila apariția unor precipitații slabe in unele regiuni.

Vremea prea calda pentru aceasta perioada a anului. Ce schimbari anunța meteorologii?

07:20, 10.03.2024 - Vantul va sufla slab și moderat, cu intensificari pe crestele masivelor sudice, unde la rafala se vor atinge viteze de 70...90 km/h și pe arii restranse și la viteze mai mici și in rest, in special in Banat, unde rafalele vor fi in general de 45...55 km/h. Pe alocuri, in special in regiunile extracarpatice,…

Vreme predominant innorata, dar fara precipitații: Meteorologii promit condiții ideale pentru plimbari astazi

07:15, 24.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, cu o tendința de imbunatațire a condițiilor atmosferice spre sfarșitul zilei.

Cer innorat și vreme calma: Meteorologii prognozeaza o zi de iarna cu temperaturi moderate, astazi

08:05, 23.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, iar posibilitațile de precipitații vor fi minime, oferind o zi calma din punct de vedere meteorologic.

Zi calma cu cerul acoperit: Meteorologii prognozeaza temperaturi moderate pentru astazi

07:15, 23.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, iar posibilitațile de precipitații vor fi minime, oferind o zi calma din punct de vedere meteorologic.


Ce parere ai despre aceasta stire?