Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Coronavirus: Preşedintele palestinian Mahmoud Abbas a declarat stare de urgenţă de 30 de zile

Publicat:

Presedintele palestinian a declarat stare de urgenta de 30 de zile, joi, dupa ce au fost raportate cazuri de coronavirus in orasul Betleem din Cisiordania, informeaza Reuters. Decretul a fost anuntat de premierul palestinian la cateva ore dupa ce oficialii au inchis din Betleem, locul in care, potrivit traditiei crestine, s-a nascut Iisus, si au interzis prezenta turistilor straini in hotelurile din Cisiordania. "Am decis sa declaram o stare de urgenta in toate zonele palestiniene pentru a face fata pericolului coronavirusului si a impiedica raspandirea…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Președintele palestinian Mahmoud Abbas avertizeaza: 'Doar SUA pot opri un asalt israelian asupra orasului Rafah'

13:25, 28.04.2024 - Presedintele palestinian Mahmoud Abbas le-a cerut duminica Statelor Unite sa impiedice o invazie israeliana in orasul Rafah, din sudul Fasiei Gaza, transmit AFP si Reuters, informeaza Agerpres.

Mahmoud Abbas, apel disperat catre SUA: „Opriți un asalt al Israelului asupra orasului Rafah. Ar fi cel mai mare dezastru”

13:00, 28.04.2024 - Presedintele palestinian, Mahmoud Abbas, le-a cerut duminica Statelor Unite sa impiedice o invazie israeliana in orasul Rafah, din sudul Fasiei Gaza, transmit AFP si Reuters, citate de Agerpres.

O țara a declarat stare de urgența! Sute de decese și zeci de persoane afectate

18:55, 05.04.2024 - Președintele din Sierra Leone, Julius Maada Bio, a declarat stare de urgența naționala in urma apelurilor adresate guvernului sau de a lua masuri drastice impotriva creșterii consumului de droguri sintetice ieftine și uneori mortale, cunoscute sub numele de kush, noteaza Reuters. Potrivit guvernului,…

Niveluri ridicate de radiații intr-un oraș din Rusia - A fost declarata stare de urgența

17:30, 05.04.2024 - Autoritatile din orasul Habarovsk, in extremitatea estica a Rusiei, au declarat stare de urgenta intr-o zona in care a fost descoperita o "sursa de radiatii", a informat vineri agentia de presa TASS, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

Stare de urgența in estul Rusiei, dupa ce a fost descoperita o „sursa de radiații"

15:35, 05.04.2024 - Autoritațile din orașul Khabarovsk, situat in extremitatea estica a Rusiei, au declarat stare de urgența intr-o zona in care a fost descoperita o „sursa de radiații”, a anunțat vineri agenția de presa TASS, preluata de Reuters, scrie hotnews.ro .

Evadare in masa in cea mai mare inchisoare din Haiti: Cel putin zece oameni au murit. A fost declarata stare de urgenta

08:26, 04.03.2024 - Cel putin zece persoane au murit in timpul evadarii a mii de detinuti de la Penitenciarul National din Port-au-Prince, in Haiti, in noaptea de sambata spre duminica, potrivit unui jurnalist AFP si a unui ONG. Reuters noteaza ca in tara s-a declarat stare de urgenta.

Guvernul palestinian din Cisiordania a demisionat. Fatah si Hamas vor avea miercuri o intalnire la Moscova

12:10, 26.02.2024 - Guvernul palestinian și premierul Mohammed Shtayyeh si-au prezentat luni demisia presedintelui Autoritatii, Mahmoud Abbas, transmit AFP si Reuters, preluate de Agerpres. Fatah și Hamas negociaza un acord pentru formarea unui guvern și se vor intalni la Moscova.

Breaking | Primul pas dintr-un plan amplu post-razboi: Guvernul palestinian din Cisiordania a demisionat

12:00, 26.02.2024 - Guvernul Autoritatii palestiniene, aflat la conducere in Cisiordania, si-a prezentat luni demisia presedintelui Autoritatii, Mahmoud Abbas, a anuntat premierul Mohammed Shtayyeh, transmit AFP si Reuters. "Am prezentat presedintelui pe 20 februarie demisia guvernului si astazi o prezint in scris",…


Ce parere ai despre aceasta stire?