Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cornulețe de post, desertul perfect dinainte de Paște. Untura nu are ce să caute în rețetă

Publicat:

Cornulețele sunt desertul perfect de dupa masa de Paște, iar cum majoritatea romanilor țin post in aceasta perioada, ele nu trebuie sa conțina oua, unt sau smantana. Cu toate acestea, asta nu inseamna ca nu trebuie sa fie la fel de delicioase. Cornulețe de post cu gem și rahat Posturile impus cateva restricții alimentare, insa […] The post Cornulețe de post, desertul perfect dinainte de Paște. Untura nu are ce sa caute in rețeta appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de prajitura cu cireșe și ricotta. Desertul perfect pentru acest sezon

10:20, 14.05.2024 - Cireșele sunt fructele sezonului, iar din acest motiv ți-am pregatit o rețeta de prajitura cu cireșe și ricotta. Vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi cu acest preparat delicios. Este un desert care va reuși sa-ți incante papilele gustative. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de…

Rețeta de tarta cu smochine. Desertul perfect cu care sa-ți surprinzi invitații

23:01, 06.05.2024 - Dulciurile sunt iubite de toata lumea, mai ales daca sunt pregatite in casa cu multa dragoste și dedicare. Tarta cu smochine se gatește simplu și nu are nevoie de multa dedicare, iar rezultatul final va fi unul foarte gustos și vei reuși sa-i impresionezi pe cei din jur.

Rețeta de prajitura cu miere și branza. Desertul ideal pentru masa de Paște

23:55, 02.05.2024 - Cu sarbatorile de Paște apropiindu-se cu pași repezi, gospodinele cauta mereu noi și delicioase opțiuni pentru a imbogați masa festiva. Va prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu miere și branza. Desert ideal pentru zilele de sarbatoare.

Desertul perfect. Rețeta de Pasca fara aluat, rapida și delicioasa.

09:36, 18.04.2024 - Pasca este produsul care nu poate lipsi de pe masa de Paști. Rețeta de pasca fara aluat, ideala dupa perioada de post, poate fi desertul perfect! Se prepara rapid, iar rezultatul este delicios.

Rețeta de pateu de naut. Preparatul perfect pentru post

09:45, 16.04.2024 - Rețeta de pateu de naut este simpla și nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru ea. Este un preparat perfect pentru perioada de post a Paștelui. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de pasta de fasole cu avocado. Un preparat gustos și sanatos, perfect pentru perioada postului

09:30, 21.03.2024 - Ne aflam in perioada postului Paștelui, iar daca nu ai idee ce sa mai gatești, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi venim cu soluția și iți prezentam o rețeta simpla de pasta de fasole cu avocado. Este un preparat gustos și sanatos, perfect pentru perioada postului. Iata de ce ingrediente ai pentru…

Rețeta de salam de biscuiți și curmale. Desertul simplu și rapid, specific perioadei de post

09:35, 03.03.2024 - Salamul de biscuiți este unul dintre cele mai populare deserturi. Aceasta rețeta mai este numita și desertul copilariei, fiind una dintre cele mai preparate rețete de cei batrani pentru nepoți. Salamul de biscuiți il gasim foarte ușor in comerț, dar gustul celui facut in casa este unul aparte. Iata…

Rețeta de crema de zahar ars cu portocale. Desertul rapid cu care ii vei impresiona pe cei dragi

21:10, 18.02.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi de Dragobete, noi iți propunem rețeta de crema de zahar ars cu portocale. Iata cum se prepara acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de cei dragi in orice moment al zilei!


Ce parere ai despre aceasta stire?