Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Corina Bud s-a pozat din nou într-o ipostază INCENDIARĂ. Toată lumea i-a admirat fundul apetisant FOTO

Publicat:

a aparut recent intr-o ipostaza fierbinte, fotografiata pe gaura cheii, iar de data aceasta cantareata s-a fotografiat intr-o lenjerie foarte provocatoare, de culoare roz.

, fotografiata GOALA prin gaura cheii FOTO

Mai mult decat atat, a completat fotografia cu un comentariu indraznet: "Nothing wrong with a good girls having a naughty side" ("Nnu este nimic in neregula cu fetele bune care au o latura obrznica").

Corina a format un cuplu cu afaceristul , timp de aproape 20 de ani, impreuna cu care are un baiat de 6 ani si jumatate, pe nume Robin.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezon 5. Alina, ipostaza induioșatoare alaturi de fiul ei. Cat de mult a crescut Heracles și cum s-a lasat pozat

13:21, 31.05.2024 - Un membru din familia Alinei a publicat o imagine induioșatoare cu tanara și baiețelul ei pe rețelele sociale. Postarea femeii a atras rapid atenția oamenilor din mediul online. Iata cat de mult a crescut Heracles, fiul celor doi concurenți Mireasa, sezonul 5.

Andreea Marin, in cea mai senzuala ipostaza. A slabit spectaculos, iar acum a pozat asa: „Frumoasa femeie”

12:30, 09.04.2024 - Vedeta a trecut printr-o transformare fizica spectaculoasa, iar acum se mandrește cu rezultatele, profitand din plin de fiecare ocazie ce se ivește. Andreea Marin a facut furori recent cu cele mai noi imagini publicate in mediul online. Este printre cele mai senzuale ipostaze in care a fost vazuta pana…

Supraviețuitorii masacrului de la Moscova povestesc cum au reușit sa scape din „coșmar”: „Toata lumea țipa, toata lumea fugea”

18:35, 23.03.2024 - Cei patru atacatori inarmați s-au indreptat cu calm spre detectoarele de metale de la Crocus City Hall, tragand cu armele lor automate de la mica distanța, in rafale scurte, asupra civililor ingroziți care au cazut țipand sub o ploaie de gloanțe, scrie sambata, 23 martie, agenția Reuters, dupa ce a…


Ce parere ai despre aceasta stire?