Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Coreea de Nord, acuzată de piratarea Băncii Centrale din Bangladesh (presă)

Publicat:

Coreea de Nord ar putea fi, potrivit anchetatorilor americani, la originea sustragerii a 81 de milioane de dolari dintr-un cont al din Bangladesh deținut pe langa din , a relatat miercuri publicația , citata de AFP.

Justiția americana se pregatește sa acuze intermediari chinezi, care ar fi ajutat Coreea de Nord sa sustraga aceasta suma prin piratare informatica în februarie 2016, adauga ziarul, citând surse apropiate anchetei.

Prin sistemul de transfer internațional SWIFT, pirații…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trump, declarații de presa dupa ce a fost gasit vinovat: „Suna atat de rau pentru mine”

18:50, 31.05.2024 - La o zi dupa ce un juriu din New York l-a gasit vinovat pe fostul președinte american Donald Trump pentru 34 de capete de acuzare privind falsificarea registrelor contabile, prezumtivul candidat republican la președinție vorbește despre verdictul sau istoric de la Trump Tower, relateaza CNN.

Marcel Ciolacu se impauneaza dupa priponirea generalilor

14:25, 25.05.2024 - Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, sambata, ca in mandatul sau de premier Justitia functioneaza, iar „principalul partid al penalilor a devenit USR”. Liderul PSD a facut afirmatia raspunzand unei intrebari a presei privind cazul celor doi fosti generali SRI Florian Coldea si Dumitru Dumbrava, audiati…

Universitatea Columbia, acuzata de antisemitism, si-a aparat pozitia in fata Congresului american

13:50, 18.04.2024 - Rectorul Universitatii Columbia din New York a aparat miercuri in fata Congresului american lupta dusa impotriva antisemitismului in campusul acestei unitati de invatamant superior, afectata la fel ca multe altele din Statele Unite de razboiul dintre Israel si Hamas.

Pretul aurului a atins un nou maxim istoric! La cat a ajuns gramul: creștere spectaculoasa

09:25, 21.03.2024 - La Bursa de la Singapore, spre exemplu, pretul spot al aurului a crescut cu 1,6%, pana la 2.220,89 dolari uncia, pentru ca in jurul orei 7:15 a.m. sa coboare la 2.202,31 dolari, transmite Bloomberg, conform Ziare.com.In paralel, bursele asiatice si Bursa de la New York au inregistrat noi cresteri iar…


Ce parere ai despre aceasta stire?