Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Copilul-minune al cinema-ului a murit subit, în urma unui infarct

Publicat:

Nascut in , Herbert a semnat cu un agent la varsta de patru ani si a jucat in „, ", in 1953, insa scenele sale au fost sterse.

A aparut in seria tv a filmelor lui , dar si in filmele culte precum „ from Pompey's Head", „", „". A mai aparut in filme precum „3 Ghosts", „" si „Pirates and 't Eat the Daisies".

Herbert a parasit lumea showbizului pe la 20 de ani, iar mai tarziu i-a criticat pe sefii studiourilor.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

George Lusztig, matematician de renume nascut la Timișoara, vine acasa pentru o distincție UVT

19:16, 14.05.2024 - Profesorul de Matematica dr. George Lusztig primește miercuri, 15 mai, Medalia de Aur a Universitații de Vest din Timișoara, alaturi de o diploma de merit. Dr. George Lusztig este profesor la celebrul Massaschussetts Institute of Technology, din statul american Boston, din anul 1978, iar lucrarile sale…

VIDEO Ciocniri intre manifestanti propalestinieni si contramanifestanti proisraelieni in campusul UCLA

13:05, 01.05.2024 - Ciocniri au izbucnit miercuri la manifestatii in favoarea Palestinei in campusul Universitatii California din Los Angeles (UCLA), intre sustinatori ai cauzei palestiniene si contramanifestanti proisraelieni, relateaza AFP.

O astroloaga si-a ucis iubitul, și-a aruncat copiii din mașina, apoi s-a sinucis, de frica eclipsei de Soare. „Apocalipsa e aici. Este timpul sa alegeți”

14:45, 11.04.2024 - O astroloaga si-a ucis iubitul, și-a aruncat copiii din mașina, apoi s-a sinucis, de frica eclipsei totale de Soare, crezand ca vine apocalipsa. O fetița și sora ei in varsta de noua ani au fost gasite pe o autostrada aglomerata din zona Los Angeles dupa ce au fost aruncate dintr-o mașina aflata in…

Dana Budeanu spune ce rochie i-a placut de la Premiile Oscar 2024. Actrița Carey Mulligan a purtat-o: „E singura frumoasa”

11:10, 11.03.2024 - Dana Budeanu a dezvaluit care e singura rochie care i-a placut de la Premiile Oscar 2024. In afara de ținuta actriței Carey Mulligan, creatoarea de moda s-a aratat dezamagita de aparițiile vedetelor la celebrul eveniment.In urma cu ani de zile, Dana Budeanu avea propria rubrica la Pro TV, acolo unde…

Djokovici nu exclude varianta de a lupta pentru aur la Jocurile Olimpice din 2028

08:50, 08.03.2024 - Novak Djokovici va implini 41 de ani cand vor avea loc Jocurile Olimpice de la Los Angeles, dar numarul unu mondial spune ca nu exclude posibilitatea de a concura pentru aurul olimpic in 2028, relateaza Reuters, potrivit news.ro. Sarbul in varsta de 36 de ani a castigat un numar record de 24 de titluri…

Cele mai spectaculoase ținute de la gala SAG Awards 2024. Starurile care au stralucit pe covorul roșu

12:35, 26.02.2024 - Starurile au stralucit pe covorul roșu in cele mai frumoase ținute, sambata, in cadrul celei de-a 30-a ediție anuala a galei SAG Awards 2024, la Los Angeles. Actrița Emma Stone a atras toate privirile intr-o rochie cu spatele gol Louis Vuitton, brodata cu paiete, perle și cristale.


Ce parere ai despre aceasta stire?