Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Copil se menține în prima „sută” 

Publicat:

Tunarul din Carpați”, eliminat in primul tur la Australian Open 2018, a urcat o pozitie si se afla pe locul 92, in Top 500 mai fiind un singur roman, Dragoș Dima (locul 489), cu un total de 71 de puncte.

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Viața de roman a geniului muzical George Enescu: a avut un copil din flori, a fost inselat de sotie si a murit in mizerie

16:36, 04.05.2024 - Au trecut exact 69 de ani de la moartea marelui violonist, pianist, compozitor si profesor George Enescu, geniul zbuciumat a carui poveste de viața, mai puțin cunoscuta decat opera sa, e una tulburatoare.

Copil roman, vandut de parinți pe 8.000 de lei unui cetațean german

15:15, 27.04.2024 - Ancheta de amploare, dupa ce o familie din Gorj și-ar fi vandut copilul unui cetațean german. Ei ar fi primit in schimbul minorului suma de 8.000 de lei.  Sunt acuzații grave și la adresa unor instituții și oameni ai statului. Citește și: O mașina a luat foc pe A1 Bucuresti-Pitesti Potrivit presei locale,…

Tamasidava, cea mai mare cetate geto-daca la est de Carpați, lasata uitarii de statul roman FOTO

23:55, 16.04.2024 - Ca sa ajungi la Tamasidava, aflata la aproximativ 2 kilometri de satul Pancești din județul Bacau, trebuie sa mergi cateva sute de metri pe terenurile agricultorilor care au pus anul acesta grau și porumb.

O INCERCARE TRAGICA Șofer roman de TIR condamnat pentru tentativa de rapire a unui copil in Franța

11:10, 04.04.2024 - In timpul procesului, barbatul a negat intenția de rapire și a declarat ca intenționa doar sa ofere baiatului un pachet de bomboane. The post O INCERCARE TRAGICA Șofer roman de TIR condamnat pentru tentativa de rapire a unui copil in Franța first appeared on Informatia Zilei .

Tragedie inimaginabila! Un copil de 2 ani s-a inecat intr-un lighean

19:11, 01.04.2024 - ■ intr-un moment de neatenție al mamei și bunicii, baiețelul a cazut in recipientul plin cu apa ■ eforturile echipajului de la Ambulanța de a-l resuscita au fost zadarnice ■ Un comunicat de presa Inspectoratului Județean de Poliție Neamț a dat detalii despre o tragedie petrecuta in localitatea Gadinți.…

Copil roman de 4 ani, diagnosticat cu rujeola in Mexico City! A calatorit in 4 țari in ultimele luni

15:50, 22.03.2024 - Un copil roman in varsta de 4 ani a fost diagnosticat cu rujeola in Mexico City! Minorul a calatorit in 4 țari in ultimele luni. Itaa ce au transmis autoritațile sanitare din Mexico City despre acest caz!

Infinitul Brancuși, cel mai bine vandut artist roman

15:25, 19.02.2024 - Astazi este Ziua Naționala Constantin Brancuși. Infinitul Constantin Brancuși s-a nascut la data de 19 februarie 1876, in satul Hobița din județul Gorj, Constantin Brancusi este cel mai bine vandut artist roman din toate timpurile, dar si unul dintre cei mai prezenti pe piata neagra a artei, estimata…

Presedintele comisiei de aparare din Senat: Nu va face niciun roman stagiu militar obligatoriu

19:50, 06.02.2024 - Proiectul de lege la care lucreaza Ministerul Apararii se refera la un stagiu militar voluntar șși prevede ca acesta poate fi facut de femei si barbati cu varsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani, pe o perioada de patru luni, au precizat șefii comisilor de aparare din Parlament.


Ce parere ai despre aceasta stire?