Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Copil de trei ani a căzut de la etaj în Zorilor, pe Calea Turzii

Publicat:

Un copil de trei ani a cazut de la etaj, luni seara, de la un bloc de pe , din zona Liceului de Informatica.Din fericire, pompierii clujeni spun ca baiatul de 3 ani este bine. ”A fost o cadere involuntara de la inalțime. Baiatul de aproximativ 3 ani respira și este conștient”, spun salvatorii.Vom…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primaria Cluj-Napoca vine in ajutorul bicicliștilor, dupa ce a montat suporturi pentru biciclete pe mai multe autobuze și troleibuze!

19:00, 06.05.2024 - De la inceputul acestei lunii, Primaria Municipiului Cluj-Napoca a montat suporturi de biciclete pe mai multe autobuze și troleibuze care deservesc traseele liniilor: 35, 43, 43B, 43P, 46, 46B, 46L, 40, 21. Mijloacele de transport in comun care sunt dotate cu suporți de biciclete au fost desemnate cu…

Un copil a murit, dupa ce a cazut o poarta peste el, in Olt! Baiatul de trei ani nu a putut fi salvat

22:21, 09.04.2024 - O tragedie sfașietoare a lovit județul Olt, dupa ce un baiat in varsta de trei ani și-a pierdut viața in mod tragic. Incidentul cutremurator a avut loc in localitatea Marunței, unde o poarta de acces s-a prabușit peste micuț, provocandu-i rani mortale.

Un copil de 3 ani a murit dupa ce o poarta a cazut peste el

21:41, 09.04.2024 - Un copil in varsta de trei ani din comuna Maruntei a murit marti, dupa ce o poarta de acces din gospodaria familiei ar fi cazut peste acesta, a informat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt, Cosmin Lupu.

Un copil de 6 ani a ajuns in coma la spital, dupa ce o poarta metalica de pe un teren de fotbal a cazut peste el

15:41, 07.04.2024 - Incident grav intr-o localitate din Bihor. Un copil de șase ani a ajuns in coma la spital, dupa ce o poarta de metal a cazut peste el. Totul s-a intamplat in timp ce baiatul era la joaca cu un prieten pe un teren de fotbal.

Copil de 6 ani, bagat in coma. O poarta de fotbal a cazut peste el, intr-un sat din Bihor

12:15, 07.04.2024 - Un copil in varsta de 6 ani din localitatea Ciumeghiu din Bihor a ajuns la spital, sambata seara, 6 aprilie 2024, pentru ca o poarta metalica de pe un teren de fotbal a cazut peste el. Baiatul a suferit un traumatism cranian sever si este in coma.

TRAGEDIE Un copil de doi ani decedat dupa ce a cazut intr-un lighean cu apa

14:25, 01.04.2024 - In urma acestui incident, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa. The post TRAGEDIE Un copil de doi ani decedat dupa ce a cazut intr-un lighean cu apa first appeared on Informatia Zilei .

Un copil de 7 ani a cazut de pe telescaunul din Straja. Reprezentantii Salvamont si ISU Hunedoara, de urgenta la fata locului

17:10, 26.02.2024 - Din pacate, conform autoritaților, astazi a avut loc un accident, in urma caruia un copil de 7 ani a cazut de pe telescaunul din Straja. Conform informațiilor, reprezentantii Salvamont si ISU Hunedoara au ajuns de urgenta la fata locului, preluand minorul.

Tragedie! Un copil de 13 ani a murit dupa un antrenament de fotbal. Bause mai multe energizante

13:31, 22.02.2024 - Un copil de 13 ani dintr-o localitate din județul Bistrița-Nasaud a murit dupa un antrenament de fotbal. Primarul comunei susține ca baiatul ar fi consumat mai multe doze cu bauturi energizante. Totul s-a petrecut miercuri seara, pe terenul de fotbal din localitatea Maieru. Edilul comunei ne-a spus…


Ce parere ai despre aceasta stire?