Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Copii plini de păduchi, bolnavi, abandonaţi de mama ce a fugit cu poştaşul (VIDEO&FOTO)

Publicat:

Mama a patru copii din si-a lasat copii de izbeliste si a fugit cu postasul. , insarcinata cu al cincilea copil, este de negasit, fiind suspectata de vecinii din localitate ca a fugit cu un localnic, fost postas, in Galati. Tot postasul este banuit si ca este tatal copilului care trebuie sa vina pe lume. Ceilalti patru au fost facut cu un alt barbat, plecat de patru ani in Italia, si care nu s-a mai interesat de soarta famili (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ultima zi in care poți dona 3,5% pentru PEDITEL. Daca nu ar funcționa PEDITEL, sute de parinți cu copii bolnavi ar aglomera camerele de garda ale spitalelor.

09:45, 27.05.2024 - PEDITEL este un serviciu de asistența pediatrica telefonica gratuita in regim non-stop din Romania. Daca nu ar funcționa PEDITEL, sute de parinți cu copii bolnavi ar aglomera camerele de garda ale spitalelor.

Alina Gorghiu anunța repatrierea, in curand, a lui Ionel Arsene, fugit in Italia: „A invocat ca are depresie”

15:35, 15.04.2024 - Ministrul Justitiei, Alina Gorghiu, a anuntat luni ca procedura predare a fugarului Ionel Arsene, condamnat pentru trafic de influenta, se apropie de final. Ea spune ca Arsene a invocat, prin echipa de avocati, ca are depresie si ca exista un risc ridicat de suicid daca este incarcerat in Romania.

Situația cumplita a unei romance din Italia evacuata in strada cu doi copii mici. „Au fost zece zile cat zece ani”

13:35, 13.04.2024 - O romanca din Roma a trecut prin momente ingrozitoare dupa ce s-a trezit intr-o seara evacuata din casa in care locuia impreuna cu cei doi copii. Pentru femeie, au urmat zece zile de coșmar.

Mindruța: ”Mamele care au copii bolnavi, femeile insarcinate, persoanele cu afecțiuni oncologice și persoanele in situații de urgența nu vor plati CASS  pentru indemnizațiile de concediu medical”

22:05, 04.04.2024 - Mamele care au copii bolnavi, femeile insarcinate, persoanele cu afecțiuni oncologice și persoanele in situații de urgența NU VOR FI OBLIGATE sa plateasca contribuțiile sociale pentru indemnizațiile de concediu medical, a anunțat senatorul PSD de Suceava, Gheorghița Mindruța. ”Așa este corect și normal!…

Transplant de ficat realizat in premiera la Iasi. O mama cu patru copii a primit organul salvator

16:40, 01.04.2024 - O femeie de 33 de ani din județul Galați, aflata in coma, a primit un ficat de la un donator aflat in moarte cerebrala, operatia de transplant fiind efectuata in premiera la Spitalul „Sfantul Spiridon” din Iasi.

Frauda de 7 milioane de euro din bani UE, la Galați

21:10, 27.03.2024 - Parchetul European ii cerceteaza pentru frauda cu fonduri europene pe funcționarii de la Administrația Fluviala a Dunarii de Jos și Autoritatea Navala Romana, potrivit ProTV.  Citește și: Copii cu dizabilitați, inchiși in apartamente de mai bine de un an Ei ar fi prejudiciat bugetul comunitații cu șapte…

Bunicii care și-au terorizat cei cinci nepoți, timp de zece ani: „De ce ai mancat fara știrea mea? Nu mai suport sa iți aud vocea!“

13:35, 26.03.2024 - Cinci copii cu varste intre 10 și 17 ani au fost abuzați fizic și psihic de catre bunici, timp de zece ani. Unul dintre copii nu a mai suportat chinurile prin care trece și a mers la Poliție. Cazul este anchetat de procurori, la Galați.

Bebelus de doua luni din Republica Moldova, diagnosticat cu meningita, transferat cu elicopterul SMURD de la Chisinau la Iasi

19:05, 23.03.2024 - Un bebelus de doua luni din Republica Moldova, care a fost diagnosticat cu meningita, a fost transferat, sambata, cu un elicopterul SMURD de la Chisinau la Iasi, pentru a fi internat la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii "Sfanta Maria". ”Echipajul elicopterului SMURD Galati a efectuat in urma…


Ce parere ai despre aceasta stire?