Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Contractele la energie electrică se pot încheia şi după 1 iulie

Publicat:

Consumatorii casnici care nu au incheiat un nou contract de furnizare a energiei electrice pana la 1 iulie o pot face si in continuare. Ei au intrat pe tariful universal, care presupune ca vor primi in continuare energie de la vechiul furnizor la un pret mai mare decat cel din piata libera. Expertul in energie a declarat ca in orice moment consumatorii pot trece la piata libera, semnand un nou contract cu un furnizor de energie. : Nu este o tragedie daca nu trecem pe piata concurentiala azi sau maine. Avem acest drept si putem sa facem schimbarea contractului in…

Citeste articolul mai departe pe radioiasi.ro…  

Sursa articol: radioiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Piața mașinilor electrice, in cadere libera: jumatate dintre proprietari regreta achiziția

13:40, 09.05.2024 - Piața mașinilor electrice stagneaza. Potrivit unui sondaj YouGov, mai mult de jumatate dintre germani regreta ca și-au cumparat sau inchiriat o mașina electrica.  Citește și: Inmatriculare auto online pentru soferii romani. Proiectul a fost adoptat Creșterea prețurilor la energie electrica este in primul…

Amenzi pentru companii din domeniul energiei

14:35, 15.04.2024 - Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei a sanctionat cu amenzi de 18 milioane lei trei companii din sectorul energetic – Energy Republic Trading, QMB Energ si Land Power- pentru nerespectarea prevederilor legale privind efectuarea tranzactiilor pe piata angro de electricitate, informeaza…

Guvernul a adoptat o ordonanta care modifica o OUG prin care e eliminata taxa pe soare pentru prosumatori / Actul normativ actualizeaza schema de sprijin pentru toti consumatorii de energie si gaze

13:55, 28.03.2024 - De asemenea, prin forma ordonantei adoptata joi de catre Executiv este eliminata posibilitatea introducerii taxei pe soare pentru prosumatori si se continua schema de sprijin pentru consumatorii de energie electrica si gaze naturale. „Asa cum am promis, mentinem mecanismul de plafonare a preturilor…

De ce ar putea o schema de sprijin de 3 miliarde de euro sa bulverseze piața energiei din Romania, timp de 15 ani / Ce sunt contractele pentru diferența

14:00, 11.03.2024 - In plin boom al investițiilor in energia regenerabila, Comisia Europeana a aprobat, pentru Romania, o noua schema de finanțare, de 3 miliarde de euro, pentru proiecte noi in fotovoltaice și eoliene. Sunt bani care vor finanța contracte pentru diferența (CfD), prin care prețul energiei electrice va fi…

Mai multe modele de sisteme de incalzire electrica, scoase de pe piața la cererea producatorului: Care este motivul

18:50, 06.03.2024 - Inspectoratul Supraveghere Produse Nealimentare și Protecția Consumatorilor atenționeaza retragerea unor produse neconforme de pe piața și anume a unor sisteme de incalzire electrica (boilere electrice).

Descopera care sunt diferentele dintre produsele fara gluten și cele cu gluten

17:15, 28.02.2024 - Cu toții am auzit de trendul fara gluten care a invadat piața alimentara in ultimii ani. Este o alegere de stil de viața sau o necesitate pentru sanatate? Exista numeroase mituri despre gluten și produsele fara gluten, iar acum este momentul sa le demontam. Unul dintre miturile comune este ca produsele…

Legislația de plafonare a prețurilor la energie și gaze urmeaza sa se schimbe! Vezi cat ar putea plati romanii de la 1 aprilie 2024

15:11, 28.02.2024 - Legislația de plafonare a prețurilor la energie electrica și gaze urmeaza sa se schimbe. La fel și prețul pe care romanii il platesc. Potrivit unui draft de Ordonanța de Urgența consultat de economica.net, noua legislație prevede o mulțime de modificari. Mecanismul de plafonare a prețurilor finale pentru…

Industria viticola romaneasca s-a dezvoltat in 2023. Numarul cramelor autohtone a crescut cu peste 10%

17:05, 15.02.2024 - Industria viticola din Romania iși continua ascensiunea, peste 50 de crame noi fiind autorizate in ultimele 10 luni, arata datele ONVPV, analizate de Wines of Romania. De asemenea, producția de vin a fost mai mare cu 15% comparativ cu 2022, deși a provenit de pe o suprafața totala de vița-de-vie ușor…


Ce parere ai despre aceasta stire?