Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Contrabandist cu imaginație. Vezi unde a ascuns un moldovean sute de pachete cu cafea din Italia

Publicat:

Contrabandist cu imaginație. Un moldovean de 45 de ani din Nisporeni a ascuns mai multe produse alimentare fara acte in rezervorul unei stropitori, crezand ca nu vor fi gasite, insa nu i-a mers.

Acesta a fost stopat în trafic, pe traseul Leușeni-Chișinau de catre o echipa mobila a polițiștilor de frontiera, care i-au gasit ascunzișul. Barbatul, care conducea un microbuz marfar le-a prezentat actele oamenilor legii. Când a fost întrebat însa, ce transporta în compartimentul marfar, acesta s-ar fi agitat, ceea ce le-a dat de banuit polițiștilor.

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Un moldovean, reținut de forțele de ordine din Georgia: Ar fi unul dintre organizatorii protestelor impotriva legii „agenților straini”

14:30, 13.05.2024 - Un moldovean a fost reținut de organele de drept din Georgia, in urma protestelor care au cuprins capitala acestei țari, dupa adoptarea așa-numitei legi privind „agenții straini”. Ministerul de Externe de la Chișinau a anunțat ca monitorizeaza situația persoanei reținute.

Constanta: Un participant la festivalul Sunwaves a fost saltat de mascati (FOTO+VIDEO)

20:56, 01.05.2024 - In aceasta seara, de 1 Mai, una din persoanele participante la Festivalul de la Sunwaves din Constanta a fost ridicata de fortele de ordine. In aceasta seara, de 1 Mai, una din persoanele participante la Festivalul de la Sunwaves din Constanta a fost ridicata de fortele de ordine. Se pare ca unul dintre…

Un moldovean a murit in SUA in timpul unui conflict cu forțele de ordine

19:11, 15.04.2024 - Un tanar de 28 de ani din Republica Moldova, stabilit de mai mulți ani peste Ocean, a decedat dupa ce a suferit un atac de cord, acesta fiind electrocutat de forțele de ordine americane in timpul unor altercații pe teritoriul unei benzinarii.

Un moldovean, prins la vama cu un permis de conducere fals: Ce le-a declarat polițiștilor de frontiera

10:10, 13.04.2024 - Un alt permis de conducere cu semne clare de falsificare a fost depistat de catre polițiștii de frontiera din cadrul Direcției regionale Nord. Documentat este un pasager al cursei „Chișinau-Moscova”.

Un moldovean, prins la frontiera cu un permis de conducere fals: Ce le-a declarat polițiștilor de frontiera

10:06, 13.04.2024 - Un alt permis de conducere cu semne clare de falsificare a fost depistat de catre polițiștii de frontiera din cadrul Direcției regionale Nord. Documentat este un pasager al cursei „Chișinau-Moscova”.

Incendiu in Centrul Vechi din Capitala! Clientii teraselor s-au certat cu fortele de ordine cand au fost rugati sa plece (VIDEO)

08:55, 31.03.2024 - Pompierii au intervenit, sambata seara, in Centrul Vechi din Bucuresti, pe strada Selari, la o cladire de la acoperisul careia ieșea fum. Accesul persoanelor civile in zona a fost limitat. Au fost alertate 5 autospeciale de stingere a focului, autovehicule SMURD, precum și unitați de descarcerare și…

Un barbat s-a baricadat in locuinta fostei iubite, amenintand ca se arunca de la etaj! Intervin polițiștii și negocoatorii: scene șocante in Ilfov

14:26, 21.03.2024 - Potrivit IPJ Ilfov, politistii orasului Chitila au fost sesizati, joi dimineata, de catre o femeie, in varsta de 23 de ani, cu privire la faptul ca, la aceeasi data, in timp ce se afla la domiciliu, fostul concubin, un barbat de 39 de ani, a incalcat ordinul de protectie emis de catre Judecatoria Buftea…

Aproape 80 de tone de deșeuri au fost oprite sa intre in țara pe la frontiera de vest

15:55, 01.03.2024 - Șapte automarfare incarcate cu aproximativ 78 de tone de deșeuri au fost oprite sa intre in țara in ultimele 24 de ore in punctele de trecere a frontierei Nadlac II și Borș II. Cele șapte automarfare, conduse de cetațeni romani, transportau anvelope, mobilier și alte bunuri second-hand de la societați…


Ce parere ai despre aceasta stire?