Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Consilierul lui Ianukovici: Fostul preşedinte se află încă pe teritoriul Ucrainei

Publicat:

Fostul presedinte ucrainean se afla in continuare pe teritoriul Ucrainei, a anuntat luni seara consilierul sau , care a refuzat sa precizeze localitatea in care se afla presedintele destituit, relateaza agentia Ukrinform.

"El se afla in Ucraina. Stiu asta. Intotdeauna am avut metodele mele de a afla unde el se afla, desi multi au incercat sa minimizeze influenta mea asupra lui", a declarat Gherman, scrie Mediafax.

"Eu nu il caut, voi sunteti cei care-l cautati", a afirmat ea intr-un interviu, adaugand insa ca nu a discutat cu Ianukovici in ultimele…

Citeste articolul mai departe pe obiectiv.info…  

Sursa articol: obiectiv.info


Stiri pe aceeasi tema

Gica Popescu a numit aspectul „vital” in parcursul Romaniei la EURO: „Intotdeauna e așa”

19:00, 07.06.2024 - Gica Popescu (56 de ani), fostul capitan al naționalei Romaniei, crede ca primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina, va fi cel mai important. Naționala Romaniei debuteaza la turneul final din Germania pe 17 iunie, de la ora 16:00, contra Ucrainei, a doua favorita a grupei, dupa Belgia. Iar Gica Popescu…

Scholz, despre decizia Germaniei de a permite Ucrainei sa loveasca pe teritoriul Rusiei: „Nu contribuie la o escaladare”

15:35, 04.06.2024 - Cancelarul german Olaf Scholz considera ca nu exista vreun pericol legat de cea mai recenta modificare a politicii sale privind Ucraina, in sensul de a permite Kievului sa utilizeze arme livrate de Germania pentru a lovi teritoriul rus, relateaza dpa.

Roma se opune ca Ucraina sa foloseasca pe teritoriul Rusiei armele primite. Meloni: „Nu stiu de ce domnul Stoltenberg a spus asa ceva”

20:00, 27.05.2024 - Italia se opune folosirii armamentului furnizat Ucrainei impotriva unor tinte situate pe teritoriul rus, reitereaza sefa guvernului de la Roma, Giorgia Meloni, comentand declaratiile secretarului general al NATO Jens Stoltenberg in favoarea acestei optiuni.

In Belarus a aterizat avionul fostului președinte al Ucrainei, Viktor Ianukovici 

14:56, 24.05.2024 - Fostul președinte al Ucraine, Viktor Ianukovici, a sosit in Belarus in cadrul unei vizite oficiale. Avionul sau Dassault Falcon 900C (RA-09617) a aterizat pe aeroportul din Gomel la ora 12:50, relateaza „Belaruski Gayun”. {{732486}}Ultima data Ianukovici a fost in Belarus in martie 2022, cind se desfașurau…

Discuții in Bundestagul Germaniei: Sa aparam Ucraina direct de pe teritoriul Romaniei

08:46, 14.05.2024 - Mai mulți parlamentari germani, și ai puterii și din opoziție, susțin ideea ca aliații sa apere spațiul aerian din vestul Ucrainei chiar de pe teritoriul NATO, din Romania și din Polonia, a scris pe 11 mai Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ).

General polonez: NATO ar trebui sa decida fara intarziere sa doboare rachetele care zboara spre Polonia sau Romania

19:15, 21.04.2024 - La nivelul Alianței Nord-Atlantice ar trebui sa se ia decizia de a dobori rachetele din spatiul aerian ucrainean care se indreapta spre Polonia sau Romania, afirma generalul polonez Waldemar Skrzypczak, potrivit News.ro."NATO ar trebui sa spuna astfel: il avertizam pe Putin ca orice racheta care zboara…

Moartea pandește la orice pas in Ucraina: 21 de oameni au decedat fulgerator, iar 87 au fost raniți

20:15, 05.04.2024 - Ministrul ucrainean de interne, Ihor Klimenko, a declarat ca aproximativ 25% din teritoriul Ucrainei este contaminat cu obiecte explozive, cel mai dens minate fiind zonele eliberate de sub ocupatia rusa, scrie Ukrinform, relateaza Rador Radio Romania.

S-a dezlanțuit: Șerghei Șoigu anunța ca Rusia a cucerit 400 de kilometri din Ucraina de la inceputul anului

20:25, 02.04.2024 - Ministerul rus al Apararii revendica marti cucerirea a peste 400 de kilometri patrati din teritoriul Ucrainei de la inceputul lui 2024, in contextul in care armata rusa detine initiativa impotriva armatei ucrainene, care duce lipsa de munitie, relateaza AFP. ”In total, de la inceputul anului, 403…


Ce parere ai despre aceasta stire?