Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Confruntat cu răspândirea variantei Delta, Israelul înăsprește restricțiile

Publicat:

Incepand cu 8 august, permisul sanitar va fi prelungit, iar purtarea unei maști va fi obligatorie in locurile in aer liber cu peste 100 de persoane. In ciuda vaccinarii intensive, Israel se confrunta cu o reapariție a cazurilor Covid-19. Și, ca in multe țari, creșterea contaminarii din ultimele saptamani este legata de raspandirea variantei Delta. […] The post Confruntat cu raspandirea variantei Delta, Israelul inasprește restricțiile first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zelenski: Avem nevoie de ajutor de la aliatii nostri cu aparare antiaeriana, ca Israelul

21:55, 14.04.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski afirma ca Ucraina are nevoie de ajutor din partea aliatilor sai pentru a se apara de atacurile aeriene, la fel cum Israelul s-a bazat pe aliatii sai pentru a distruge amenintarile inamice, relateaza Reuters.

Decizie radicala a Lufthansa și Austrian Airlines: Zborurile spre Teheran, suspendate pana pe 18 aprilie

07:25, 13.04.2024 - "Din cauza situatiei actuale, Lufthansa isi suspenda zborurile spre Teheran pana joi 18 aprilie inclusiv, dupa o evaluare atenta" a situatiei, a declarat un purtator de cuvant al Lufthansa."Compania nu mai foloseste nici spatiul aerian iranian", a adaugat el.Grupul german anuntase miercuri suspendarea…

Ajutor record pentru Fașia Gaza

07:01, 10.04.2024 - Peste 1.200 de camioane cu ajutoare umanitare au intrat in Fasia Gaza in ultimele trei zile, dintre care 468 marti, cel mai mare numar de la inceputul razboiului dintre Israel si Hamas, a declarat armata israeliana. Aceste cifre marcheaza o accelerare a transporturilor admise intr-un moment in care…

Israelul face ceea ce Washingtonul a cerut cu privire la ajutoarele umanitare pentru Gaza, afirma Biden

22:20, 05.04.2024 - Israelul pune in aplicare masurile cerute de Statele Unite privind cresterea livrarii de ajutoare umanitare catre Gaza, a declarat vineri presedintele american Joe Biden, la o zi dupa o convorbire telefonica avuta cu premierul israelian, Benjamin Netanyahu, relateaza AFP.

Israelul dezvaluie cantecul pentru Eurovision dupa saptamani de dispute pe marginea variantei anterioare VIDEO

16:40, 11.03.2024 - Israelul și-a prezentat versiunea revizuita a cantecului cu care va participa la concursul Eurovision, dupa ce versiunea originala a fost respinsa din cauza unor accente politice, potrivit BBC News.

Care sunt simptomele variantei actuale de COVID-19. 13 romani au murit in ultima saptamana

12:20, 29.02.2024 - Saptamana trecuta au fost inregistrate aproape o mie de cazuri de Covid-19 in țara noastra, potrivit INSP, iar 43,3% din cazuri au fost raportate in Bucuresti si in judetele Cluj, Constanta, Prahova si Brasov.

Israelul va limita accesul la Moscheea Al-Alqsa din Ierusalim de Ramadan. Hamas denunța restricțiile „criminale”

21:46, 19.02.2024 - Israelul va permite rugaciunile de Ramadan la Moscheea Al-Aqsa din Ierusalim in cursul lunii viitoare, dar anunța ca vor fi stabilite limite „in funcție de nevoile de securitate”, a transmis luni biroul primului ministru Benjamin Netanyahu. Gruparea Hamas a denunțat restricțiile, iar consiliul islamic…


Ce parere ai despre aceasta stire?