Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Concurenții de la finala Mireasa dansează valsul mirilor. Claudia Pătrășcanu le cântă / VIDEO

Publicat:

Este o zi mare și extrem de importanta la Mireasa și asta pentru ca finaliștii se vor casatori! Aceștia iși vor uni destinele și vor spune marele „DA” chiar in emisiunea de astazi. Acum a venit momentul in care ei danseaza valsul mirilor, iar i-a invitat pe ring. Claudia Patrașcanu este cea care le canta! Iata cum arata tot cadrul romantic!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reality show-ul matrimonial Mireasa, editie speciala de Paste. Maria Carneci petrece a doua zi de Paste in casa Mireasa

14:51, 02.05.2024 - De Sarbatoare, echipa Mireasa le-a pregatit telespectatorilor o editie speciala a reality show-ului matrimonial de la Antena 1. Concurentii aflati in cursa pentru marele premiu in valoare de 40.000 de Euro vor face ultimele pregatiri pentru sarbatorile pascale, pe care le vor petrece impreuna in casa.…

Mireasa sezon 9, 18 aprilie 2024. Simona Gherghe, anunț important. Ce se va intampla in gala: „Dam un refresh acestui sezon”

17:10, 18.04.2024 - Simona Gherghe a promis o veste importanta atat pentru concurneții sezonului 9 cat și pentru telespectatori. La finalul emisiei live de pe 18 aprilie 2024, prezentatoarea Mireasa a venit cu anunțul important!

Unificarea la „Survivor All Stars”. Prin ce vor trece cei 12 concurenți ramași in joc: „Noaptea asta va fi memorabila”

15:05, 16.04.2024 - Unificarea incepe la „Survivor All Stars”, in ediția difuzata in aceasta seara. Cei 12 concurenți lasa in urma triburile Faimoșilor și Razboinicilor și incep o noua etapa de dueluri. Au luptat treisprezece saptamani cu toate puterile. Au demonstrat ca merita sa fie printre cei mai buni și au depașit…

Filmarile Survivor All Stars s-au incheiat, iar concurenții sunt in țara! Finala va fi LIVE

14:45, 15.04.2024 - Cel mai puternic sezon al show-ului care a cucerit intreaga lume este aproape de final. Un sezon așteptat de catre toți cei care au trait cu sufletul la gura experiența concurenților in anii trecuți și care și-au dorit sa-și vada favoriții reuniți, luptand pentru marele premiu. Survivor All Stars este…

Mireasa sezonul 9, 10 aprilie 2024. Laura și Dediș au ramas singuri in jacuzzi. Ce și-au spus

16:55, 10.04.2024 - Concurenții singuri au avut parte de o ieșire la jacuzzi, in curtea casei Mireasa. Dupa ce și-au pus intrebari pentru a se cunoaște, aceștia au votat doi tineri pentru a ramane singuri in continuare.

Dana Dobre lanseaza valsul mirilor de Dragobete

00:05, 22.02.2024 - Pentru ca zilele iubirii și a sentimentelor frumoase se serbeaza una dupa cealalata, și artista Dana Dobre s-a hotarat sa ofere fanilor un proiect muzical dedicat acestei perioade. Zilele trecute, de Sf. Valentin, buzoianca a inregistrat in studio o melodie noua, pe care vrea sa o promoveze la nunțile…

Rusia se va retrage din OSCE: Organizația este politizata și danseaza dupa cum canta Washingtonul

11:01, 14.02.2024 - Parlamentul Rusiei va supune votului pe 21 februarie suspendarea participarii tarii la Adunarea Parlamentara a OSCE, a anuntat marti presedintele Dumei (camera inferioara a legislativului rus), Viaceslav Volodin, relateaza Reuters, preluat de Agerpres.

Claudia Patrașcanu a lansat cea mai recenta piesa. Ce frumos canta și ce spectaculos arata artista in videoclip / VIDEO

11:30, 08.02.2024 - Claudia Patrașcanu le-a promis fanilor o surpriza inainte de Ziua Indragostiților și s-a ținut de cuvant. Artista a lansat cea mai recenta piesa, intitulata sugestiv „Inimi”, in care a facut senzație, alaturi de Daniel Mihai, fosta ispita de la Insula Iubirii.


Ce parere ai despre aceasta stire?