Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Concertul Depeche Mode de la Cluj „va avea loc aşa cum a fost plănuit“ în ciuda problemelor de sănătate ale solistului: care este mesajul trupei

Publicat:

Concertul pe care Depeche Mode il va sustine in in acest weekend nu va fi afectat de recentele probleme de sanatate ale solistului , in ciuda speculatiilor aparute in presa. Muzicianul deja se simte mai bine, iar trupa a transmis un mesaj pentru a-si linisti fanii.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Actorul Florin Piersic a fost operat de Paste. Care este acum starea lui de sanatate

14:10, 07.05.2024 - Florin Piersic a fost operat in ziua de Paște la Institutul Inimii de la Cluj-Napoca, dupa ce infectia pornita de la genunchi se extinsese in zona stimulatorului cardiac.In varsta de 88 de ani, Florin Piersic a fost internat la jumatatea lunii trecute la Spitalul Militar. Actorul se simte mai bine acum,…

Serghei Mizil, mesaj de adio pentru Costel Corduneanu. Interlopul a murit din cauza problemelor de sanatate: ”O zi trista pentru mine” / FOTO

01:25, 16.04.2024 - Moartea lui Costel Corduneanu a șocat pe toata lumea. Interlopul a murit in cursul zilei de luni, 15 aprilie 2024, din cauza problemelor cardiace cu carese confrunta. Serghei Mizil l-a cunoscut și aveau o relație apropiata, astfel ca a publicat un mesaj de adio in care regreta cele intamplate.

Doliu in lumea muzicii! Un artist indragit a murit. Iși anulase multe concerte din cauza problemelor de sanatate

13:55, 24.03.2024 - Lumea muzicii este in doliu! Un artist indragit s-a stins din viața la varsta de 82 de ani. Pianistul iși anulase multe concerte din cauza problemelor de sanatate cu care s-a luptat o buna perioada de timp.

Mesajul șefului PNL Cluj pentru „razvratitul” Sabin Sarmaș: „A incetat sa mai existe pentru mine”

18:15, 28.02.2024 - Liderul liberalilor clujeni susține ca decizia de candidatura a deputatului Sabin Sarmaș la primaria Cluj-Napoca a venit ca o surpriza deoarece nu și-a exprimat niciodata nemulțumirea fața de partid.

Știrile Antena Stars. Mellina, de urgența la psihiatru! Artista, clipe de coșmar din cauza problemelor de sanatate: „Mi-au dat atacuri de panica...” / VIDEO

15:30, 27.02.2024 - Mellina a fost nevoita sa mearga de urgența la psihiatru! Motivul? Problemele de sanatate cu care se confrunta ii dau mari batai de cap! Artista trece prin clipe de coșmar. Ce a marturisit, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Starea de sanatate a solistului trupei Bosquito, Radu Almașan, afectata de o boala grava. Cu ce se confrunta

15:05, 13.02.2024 - Radu Almașan, figura emblematica in lumea muzicii datorita rolului sau de compozitor și solist vocal in trupa Bosquito din 1999, se confrunta in prezent cu probleme de sanatate legate de inima.

Doliu in lumea muzicii din Romania. A murit Moni Bordeianu, solist și unul dintre fondatorii trupei Phoenix. Mesajul plin de durere al lui Nicu Covaci: „Iți mulțumim”

11:15, 10.02.2024 - Este doliu in lumea muzicii din Romania, dupa ce a murit Moni Bordeianu, primul solist și unul dintre fondatorii trupei Phoenix. S-a stins din viața la 75 de ani, iar vestea morții a fost data de Nicu Covaci, fost coleg și bun prieten.


Ce parere ai despre aceasta stire?