Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Companiile româneşti pierd şi până la 100.000 de euro anual din lipsa evaluării departamentului financiar

Publicat:

, Consultant Financiar Companiile, respectiv departamentele financiare in anul pandemic, au solicitat un efort suplimentar din partea antreprenorilor romani dar si a directorilor financiari de a fi echilibrati in business, ponderati in luarea deciziilor financiare si de a ajusta bugetele de venituri si cheltuieli si de investitii. Departamentul financiar are nevoie de date statistice […] romanesti pierd si pana la 100.000 de euro anual din lipsa evaluarii departamentului financiar apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe curierulnational.ro…  

Sursa articol: curierulnational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Companiile din agribusiness, transporturi si productie investesc cel mai mult in traininguri financiare

18:16, 24.04.2024 - Analiza Trusted Advisor Trusted Advisor Strategy & Finance, compania romaneasca de contabilitate si strategie financiara, condusa de Ioana Arsenie, strateg financiar, prezinta un top al domeniilor cheie care sunt dispuse sa investeasca bugete considerabile in trainingul oamenilor de finante si ale echipelor…

Companiile investesc peste 100.000 dolari anual pentru a-și perfecționa echipele de securitate cibernetica

18:05, 26.03.2024 - Peste 70% dintre companii platesc mai mult de 100.000 USD pentru formare suplimentara, anual, pentru a actualiza abilitațile angajaților lor din departamentele de securitate cibernetica, a aratat un studiu recent Kaspersky. Cu toate acestea, companiile chestionate au evidențiat, de asemenea, ca exista…

Romania ar putea caștiga 24 miliarde de euro anual, daca ar angaja cu 3% mai multe femei, pana in 2030

12:36, 08.03.2024 - Femeile reprezinta, ȋn prezent, 49% din totalul pieței muncii din Romania, potrivit Ministerului Muncii și Solidaritații Sociale. O analiza McKinsey arata ca, daca procentul ar ajunge la 52%, Romania ar putea adauga, in fiecare an, 8,7% la PIB, adica aproximativ 24 miliarde de euro. In acest context,…

Companiile afirma ca au nevoie de peste 6 luni pentru a ocupa posturile de securitate cibernetica

13:50, 06.03.2024 - Cel mai recent sondaj Kaspersky a constatat ca 48% dintre companii au nevoie de peste jumatate de an pentru a gasi un profesionist calificat in securitate cibernetica. Lipsa experienței dovedite a fost citata drept una dintre cele mai mari provocari, alaturi de costul ridicat al angajarii și concurența…

Companiile ȋși schimba fluxul de lucru pentru a se adapta la e-factura. Apar noi soluții pentru simplificarea procesului de facturare

12:05, 05.03.2024 - La doua luni de la introducerea e-Factura, companiile ȋntampina, ȋn continuare, dificultați ȋn utilizarea sistemului electronic gandit de stat. Pe langa erorile constante ale softului, firmele sunt nevoite sa ȋși ajusteze procedurile interne de lucru in ceea ce privește recunoașterea, aprobarea și alocarea…

Investorhood, in The London Economic, despre ce pericole implica lipsa educației financiare: Platforma nu se concentreaza doar pe caștiguri rapide, ci pe o ințelegere aprofundata și gestionarea riscurilor

13:01, 20.02.2024 - Compania romaneasca Investorhood trage un semnal de alarma, in prestigioasa publicație The London Economic, cu privire la pericolele lipsei de educație financiara, una dintre cele mai prețioase resurse pentru succes, atat in plan personal cat și profesion

Companiile romanești au acum la dispoziție peste 800 de milioane de euro pentru investiții in energie verde, prin Fondul de Modernizare

13:05, 13.02.2024 - Mihai Nicuț (e-nergia.ro) Fonduri nerambursabile de peste 800 milioane euro pentru investiții in proiecte de energie verde vor fi disponibile pe piața in urmatoarele saptamani, unde companiile vor putea crește eficiența energetica a fabricilor sau noi unitați de producere a energiei regenerabile vor…

Companiile straine sunt optimiste cu privire la evoluția economiei Chinei

15:30, 02.02.2024 - China iși va menține permanent porțile deschise catre exterior, saluta investițiile din alte țari și va continua sa depuna eforturi pentru constituirea unui mediu de afaceri de prima clasa mondiala, orientat catre piața, internaționalizare, cu respectarea legilor. De asemenea, China va impartași lumii…


Ce parere ai despre aceasta stire?