Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Comisia Pre-Vetting reia audierea candidaților la funcția de membru CSP: Cine sunt cei șase concurenți

Publicat:

Comisia Pre-Vetting anunța ca reia audierea publica a candidatilor la funcția de membru in al Procurorilor (CSP). Astfel, in perioada 24 – 26 mai, la audieri sunt așteptați cinci candidați procurori și o reprezentanta a societații civile, propusa de Academia de Științe. 

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Ultima ora! Maia Sandu a semnat decretul de numire in funcția de Procuror General al lui Ion Munteanu

19:15, 31.05.2024 - Procuratura Generala (PG) anunța ca maine, 1 iunie, va avea loc ceremonia solemna de numire in funcție a Procurorului General, selectat in baza concursului organizat de Consiliul Superior al Procurorilor (CSP).

(live/update) CSP, cu ușile inchise: Plenul examineaza dosarele candidaților pentru funcția de PG in ședința inchisa

09:36, 24.05.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor s-a intrunit astazi, 24 mai, in ședința. Pe agenda sunt doua subiecte, printre care și examinarea dosarelor candidaților in cadrul concursului pentru funcția de Procuror General.

(live) CSP, in ședința: Plenul examineaza dosarele candidaților pentru funcția de Procuror General

09:30, 24.05.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor s-a intrunit astazi, 24 mai, in ședința. Pe agenda sunt doua subiecte, printre care și examinarea dosarelor candidaților in cadrul concursului pentru funcția de Procuror General.

(live) CSP, in ședința: Plenul va examina dosarele candidaților pentru funcția de Procuror General

09:05, 24.05.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor s-a intrunit astazi, 24 mai, in ședința. Pe agenda sunt doua subiecte, printre care și examinarea dosarelor candidaților in cadrul concursului pentru funcția de Procuror General.

(live/update) CSP, in ședința: Examineaza procedura de selecție a candidaților la funcția de procuror. Cine sunt cei doi candidați care s-au retras din concurs

11:50, 16.05.2024 - Membrii Consiliului Superior al Procurorilor se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi este un singur subiect, cel cu privire la „procedura de selecție a unor candidați la funcția de procuror, cu 5 ani vechime in munca, inscriși in concursurile anunțate prin Hotararea CSP din 11.01.2024.

Comisia Pre-Vetting va audia miercuri repetat un judecator

17:11, 18.03.2024 - Miercuri, 20 martie, la ora 15:00, Comisia Pre-Vetting il va audia repetat pe judecatorul Aureliu Postica, candidat la funcția de membru in Consiliul Superior al Magistraturii (CSM). Audierea va fi publica și se va desfașura online. Audierea se incadreaza in procedura de evaluare reluata a candidatului,…

Iulian Groza, despre situația de la Comisia Pre-Vetting: "Regret ca nu s-au asigurat condiții corespunzatoare pentru audierea persoanelor"

18:41, 15.03.2024 - Iulian Groza, directorul executiv al Institutului pentru Politici și Reforme Europene (IPRE), și-a exprimat in rețelele sociale opinia in privința audierii in cadrul ședinței Comisiei Pre-Vetting a parinților judecatorului Ion Chirtoaca, candidat la funcția de membru in Consiliul Superior al Magistraturii…

„Este inacceptabil!” Asociația Vocea Justiției, ingrijorata dupa audierea parinților lui Ion Chirtoaca: „Un precedent periculos pentru viitorul justiției”

15:30, 15.03.2024 - Asociația Judecatorilor „Vocea Justiției” iși exprima „profunda ingrijorare fața de abuzurile constatate in cadrul procedurii de evaluare a candidaților judecatori pentru funcția de membru in Consiliul Superior al Magistraturii”. „In special, ne referim la recenta audiere de catre Comisia Pre-Vetting…


Ce parere ai despre aceasta stire?