Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Comisia Europeană: Deficitul de încasare a TVA-ului a crescut în România, Finlanda, Marea Britanie, Irlanda, Estonia şi Franţa

Publicat:

au pierdut in 2016 venituri de aproape 150 de miliarde de euro din Taxa pe (TVA), potrivit unui studiu publicat vineri de .
Asa-numitul "deficit de incasare a TVA-ului" indica diferenta dintre veniturile din TVA preconizate si suma colectata efectiv. Desi statele membre au depus eforturi considerabile pentru a imbunatati colectarea TVA-ului, din cifre reiese ca sunt necesare o reforma a sistemului TVA actual al UE si o mai buna cooperare la nivelul Uniunii, astfel incat statele membre sa poata utiliza la maximum veniturile din TVA…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romania și alte opt state UE nu au semnat o declarație depusa de Belgia in favoarea comunitatilor LGBTIQ+

20:46, 18.05.2024 - Romania și alte opt state membre UE nu au semnat o declaratie pentru promovarea politicilor in favoarea comunitatilor LGBTIQ+, prezentata vineri de presedintia belgiana a Consiliului UE, informeaza agentiile de presa APA si ANSA, citate de Agerpres.Declaratia a fost redactata cu ocazia zilei internationale…

Noua state membre nu au semnat o declaratie de promovare a drepturilor LGBT+

16:51, 18.05.2024 - Noua state ale Uniunii Europene (Bulgaria, Cehia, Croatia, Italia, Letonia, Lituania, Romania, Slovacia si Ungaria) nu au semnat o declaratie pentru promovarea politicilor in favoarea comunitatilor LGBTIQ+, prezentata vineri tarilor membre de presedintia belgiana a Consiliului UE, informeaza agentiile…

Romania, Italia și Grecia, țarile in care barbații lasa casa exclusiv in sarcina femeilor

10:55, 10.05.2024 - Poate ca intr-o zi diferențele salariale dintre barbați și femei se vor reduce. Poate, candva, mai multe femei vor ajunge in funcții de conducere. Dar cu greu se va schimba balanta instituita de secole in cel mai puternic bastion al inegalitații: viața de familie și treburile casnice, arata publicația…

Comisia Europeana: Deficitul de competente si o pondere semnificativa a muncii la negru, factori care explica somajul de lunga durata in Romania

00:41, 10.05.2024 - Factorii care explica somajul de lunga durata in Romania includ deficitul de competente si o pondere semnificativa a muncii la negru, care era estimata la 1,4 milioane de persoane, arata o analiza de tara a Comisiei Europene data publicitații și preluata de Agerpres. Potrivit Executivului comunitar,…

Romanii vor putea calatori fara controale la frontierele aeriene si maritime in Schengen, incepand din 31 martie 2024

19:30, 30.03.2024 - Romanii care calatoresc in statele din spatiul Schengen nu vor mai trebui sa treaca prin controlul de frontierele aeriene si maritime incepand de duminica. Concret, acestia nu se vor mai opri la punctele de control ale Politiei de Frontiera pentru a le fi verificate documentele de calatorie, urmand…

Maine intram in era Schengen. Ce se va intampla de fapt

11:35, 30.03.2024 - Romanii care calatoresc in statele din spatiul Schengen nu vor mai trebui sa treaca prin controlul de frontierele aeriene si maritime incepand de duminica. Concret, acestia nu se vor mai opri la punctele de control ale Politiei de Frontiera pentru a le fi verificate documentele de calatorie, urmand…

Evoluția pieței auto europene: Ce loc ocupa Romania?

12:55, 21.03.2024 - In Europa au fost inmatriculate, in primele doua luni din 2024, peste doua milioane de autoturisme, in creștere cu 10,9% fața de perioada similara din 2023, conform datelor oferite de Asociația Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA). Pe fondul acestei creșteri , impulsionate in special de piețe…

Romania are cea mai mare inflație din UE! Prețurile continua sa creasca pe toate planurile

10:05, 27.02.2024 - In prima luna a acestui an, tarile membre UE cu cele mai ridicate rate ale inflatiei au fost Romania (7,3%), Estonia (5%) si Croatia (4,8%). La polul opus, tarile membre UE cu cele mai scazute rate anuale ale inflatiei au fost Danemarca si Italia (ambele cu 0,9%),urmate de Letonia, Lituania si Finlanda…


Ce parere ai despre aceasta stire?