Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Coduri portocalii și galbene de inundații pe mai multe râuri din România

Publicat:

Coduri portocalii și galbene de inundații pe mai multe rauri din Romania  

Mai multe râuri din Maramureș, Satul Mare, Bistrița Nasaud, Harghita, Covasna, Brașov, Suceava, Neamț și Brașov se afla pâna mâine la ora 12.oo sub incidența unei avertizari hidrologice de Cod Portocaliu.

O serie de cursuri de apa din nord-estul, centrul, sud-estul și vestul țarii sunt vizate de un de inundații, valabil pâna luni la ora 16.oo.

Sunt prognozare scurgeri importante pe versanți, torenți și pâraie cu viituri rapide pe râurile mici, fiind posibile…

Citeste articolul mai departe pe romania-actualitati.ro…  

Sursa articol: romania-actualitati.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț ANM. Meteorologii au emis doua coduri galbene de ploi torențiale, furtuni violente și grindina. Pana cand sunt valabile atenționarile

11:15, 21.05.2024 - Ploile și instabilitatea atmosferica ajung și in Romania. Meteorologii au anunțat ca vremea se va ridical incepand de astazi, cand va intra in vigoare primul cod de furtuni violente și grindina. Vremea va ramane capricioasa și in zilele urmatoare.

Alerta de fenomene meteo extreme! Ciclonul care a devastat Europa se apropie de Romania

18:55, 19.05.2024 - Ciclonul care a lovit Europa se apropie de Romania. Sunt anunțate ploi torențiale, descarcari electrice, vijelii si grindina. Marți și miercuri vor fi rafale de vant intense, de pana la 70 de kilometri pe ora. In paralel avanseaza și un val de aer cald și umed, care va aduce temperaturi destul de ridicate.…

Lactate cu etichete inșelatoare: amenzi uriașe date de ANSVSA

11:50, 29.04.2024 - Inspectorii ANSVSA au desfașurat aproape 1000 de controale pentru autenticitatea și calitatea produselor lactate din Romania, recoltand 148 de mostre. Au identificat discrepanțe semnificative intre etichete și conținutul real și au dat amenzi de peste 700.000 de lei.

Alerta - Iarna se intoarce furibund in Romania: Cod Galben de ninsoare in 14 județe din țara

16:35, 21.04.2024 - Specialiștii in meteorologie au emis avertismente de cod galben pentru ninsori in zonele montane ridicate din 14 județe, unde se prognozeaza ca va cadea un nou strat de zapada. De asemenea, Administrația Naționala de Meteorologie a avertizat ca ploile vor afecta intreaga țara.

Avertizare ANM! Au fost prelungite codurile portocalii și galbene de vijelii și vant puternic din Romania. Oamenii au primit mesaje RO-Alert

09:00, 02.04.2024 - Marți dimineața, 2 aprilie 2024, Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a prelungit codurile portocalii și galbene de vijelii și vant puternic emise ieri, 1 aprilie 2024. Oamenii au primit mesaje RO-Alert.

Avertisment ANM de ultima ora! Cod Galben de ceața in mai multe localitați din Romania

09:15, 31.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare Cod Galben de ceața in mai multe localitați din țara. Iata lista zonelor afectate de avertismentul meteorologilor!

Avertizare ANM de ultima ora! Cod galben de vijelii și grindina in mai multe județe din Romania

17:55, 25.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare Cod Galben de vijelii și grindina in mai multe județe din Romania. Iata lista zonelor afectate!

O noua metoda de inșelatorie pune poliția pe jar: cum sunt pacaliți clienții bancilor printr-un singur apel telefonic

11:30, 18.03.2024 - Politistii atrag atentia asupra unei noi metode de frauda care are drept tinte clientii bancilor. Acestia pot fi contactati prin e-mail sau SMS de catre persoane care pretind ca sunt de la departamente antifrauda ale bancilor si care, sub pretextul unei plati „suspecte”, cer date de pe card si codul…


Ce parere ai despre aceasta stire?