Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

COD PORTOCALIU DE VREME REA. Meteorologii anunţă ploi şi ninsori puternice

Publicat:

Meteorologii anunta pentru azi ploi si ninsori puternice. Totodata, intra in vigoare codul portocaliu de vreme instabila, valabil pentru toata tara. Avertizarea ramane in vigoare si pentru maine.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Avertizare meteo ANM de vreme rea. COD GALBEN de vijelii puternice in urmatoarele ore

10:51, 17.05.2024 - Meteorologii ANM au emis o avertizare meteo ANM de vreme rea care vizeaza 18 județe ale țarii. Avertizarea meteo ANM de Cod galben este valabila in intervalul 17 mai, ora 10:00 – 17 mai, ora 23:00. In intervalul menționat, in Banat, Maramureș, cea mai mare parte a Transilvaniei, precum și in zona Carpaților…

Ploi si vijelii in urmatoarele ore in Maramures. Meteorologii anunta precipitatii chiar si de peste 40 l/mp

10:25, 07.05.2024 - ANM a emis un cod galben de ploi si vijelii, in urmatoarele ore, in mare parte din tara. Avertizarea meteo ANM este valabila astazi, 7 mai, in intervalul orar 10.00 – 23.00 si vizeaza instabilitate atmosferica temporar accentuata. Potrivit meteorologilor, un cod galben de ploi si vijelii va afecta zeci…

Cod galben de ninsori abundente. Meteorologii anunța unde se va depune strat nou de zapada. In restul țarii va ploua

12:10, 21.04.2024 - Meteorologii au emis un cod galben de ninsori in zonele inalte de munte din 14 județe, acolo unde se va depune un strat nou de zapada. De asemenea, ei anunța ca ploile vor cuprinde toata țara. Codul galben intra in vigoare duminica la ora 18.00 și va fi in vigoare pana luni la ora 22.00. […] Articolul…

Avertisment ANM! Furtuna Renata se indreapta spre Romania. Se anunța ploi, frig si vijelii puternice

13:50, 15.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un avertisment de ultim moment! Furtuna Renata se indreapta spre Romania. Meteorologii din țara noastra anunța ploi, frig si vijelii puternice.

Nou val de praf saharian peste Romania. Meteorologii anunta vreme calda cu temperaturi record in mai multe regiuni ale tarii

09:10, 06.04.2024 - Un nou val de aer fierbinte va acoperi tara și azi. Meterologii se asteapta la noi recorduri de temperatura. Soarele va incinge atmosfera peste asteptari. Va fi o zi total atipica, in comparatie cu cea de anul trecut, cand in Romania a fost cod rosu de viscol si ninsori. 

Cod portocaliu de vant puternic și vijelii in mai multe regiuni ale țarii. Iata lista județelor unde se strica vremea

08:00, 02.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie avertizeaza ca marți dimineața este vant puternic in mai multe județe ale țarii. Meteorologii au emis cod galben și portocaliu de vant puternic și vijelii. Avertizarea vizeaza mai multe regiuni.

Alerta ANM! Cod galben de ninsori și vreme rea in mai multe zone ale țarii. Ce au anunțat meteorologii

12:00, 25.03.2024 - Administrația de Meteorologie a emis o avertizare meteorologica de cod galben pentru jumatate din țara, anunțand revenirea precipitațiilor sub forma de ploi și ninsori, precum și vant puternic.

Ploi și vant puternic in toata țara. O informare meteo de vreme rea a intrat in vigoare in aceasta dimineața

07:50, 12.03.2024 - Ploile și vantul puternic cuprind toata țara. In urma cu puțin timp a intrat in vigoare o informare meteo de vreme rea. Meteorologii anunța precipitații abundente și rafale de vant de pana la 55 de kilometri pe ora.


Ce parere ai despre aceasta stire?