Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cod Galben de vânt în Caraş-Severin, mai multe localităţi fără curent electric

Publicat:

Meteorologii au emis un de vant puternic pentru judetul Caras-Severin. Atentionarea imediat pentru orele 08.00-14.00 prevede intensificari ale vantului, care la rafala vor atinge si depasi izolat  60-70 km/h. mai multe localitati sunt fara curentJitin, Iabalcea,Nermet, Carasova, (partial), Bolvasnita. De asemenea, la Caransebes un acoperis de pe un bloc din a fost desprins de vant.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Viituri și inundații locale pe Arieș!

14:00, 09.05.2024 - Hidrologii au emis un nou Cod Galben de inundații pe rauri din zona noastra, inclusiv Arieș. Vor fi viituri și inundații locale anunța INHGA. Codul galben este valabil pana vineri dimineața, 10 mai.  Printre altele este vizat: raul Aries – bazin amonte S.H. Campeni si afluentii aferenti sectorului aval…

Ploi cu descarcari electrice, grindina și vijelii in toata țara: Meteorologii au emis un Cod Galben de instabilitate atmosferica

14:20, 07.05.2024 - Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) anunța un Cod Galben de instabilitate atmosferica. Atenționarea este valabila pentru astazi, 7 mai, incepand cu ora 14:00 și va dura pana diseara, la ora 23:00.

Din Liga a IV-a la naționala de amatori

09:26, 26.04.2024 - SLATINA-TIMIȘ – Atacantul Adrian Neagu și portarul Cristi Copocean, ambii jucatori la ACS 2017 Slatina-Timiș, au fost convocați la o selecție a naționalei de fotbal amator a Romaniei, in perioada 29 aprilie-1 mai 2024! Cei doi exeprimentați fotbaliști vor participa la doua meciuri de verificare ale…

Alerta meteo - Cod Galben de vijelii, grindina și furtuna in zeci de localitați

18:30, 25.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie avertizeaza ca joi poate fi furtuna in mai multe localitați din sudul Moldovei. Sunt vizate mai multe localitați din județele Galați și Vrancea. Meteorologii au emis cod galben.

Alerta meteo - ANM a emis un Cod Galben de vreme rea in zeci de localitați

12:55, 20.04.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare nowcasting Cod galben de vant valabila sambata, pana la ora 17:00, in mai multe localitati din judetele Constanta si Tulcea.

Avertisment ANM de ultima ora! Cod Galben de ceața in mai multe localitați din Romania

09:15, 31.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare Cod Galben de ceața in mai multe localitați din țara. Iata lista zonelor afectate de avertismentul meteorologilor!

Meteorologii ANM au emis atenționare nowcasting Cod Galben pentru 10 județe

07:01, 22.03.2024 - Meteorologii de Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) au emis, vineri dimineata, atentionari nowcasting Cod galben de ceata densa in localitati din zece judete, valabile in urmatoarele ore, informeaza Agerpres. Conform Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), pana la ora 9:00, in zone…

Gospodar sancționat pentru ca a reparat bancile din centrul satului fara aprobare: „Recunosc și regret“

07:15, 10.02.2024 - Un barbat din Caraș-Severin a fost sancționat de Poliția Locala cu avertisment pentru ca a reparat șase banci și o masa din centrul satului Moldovița, aparținator orașului Moldova Noua. „Recunosc și regret fapta”, a scris barbatul la mențiuni.


Ce parere ai despre aceasta stire?