Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cod galben de furtuni violente în mai multe regiuni ale țării

Publicat:
Cod galben de furtuni violente în mai multe regiuni ale țării

Meteorologii au emis doua alerte Cod galben de instabilitate atmosferica accentuata pentru cateva zile, in mai multe zone ale Romaniei. Se anunța ploi torențiale, vijelii puternice și chiar caderi de grindina.

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol si foto: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pericol de inundații in mai multe regiuni ale țarii. Hidrologii au emis o atenționare cod galben

13:20, 14.06.2024 - Hidrologii au emis o atenționare cod galben de inundații care vizeaza numeroase rauri din Romania. Atenționarea este valabila pana sambata dimineața. Experții avertizeaza ca pe unele cursuri de apa pot fi depașite cotele de atenție.

'Cupola de foc asupra Romaniei': Meteorologii anunța fenomene extreme, inclusiv furtuni puternice

10:40, 10.06.2024 - Meteorologii au emis luni noi atentionari Cod galben și portocaliu de canicula, dar și de furtuni.Luni pana la ora 23.00 este in vigoare un Cod galben de instabilitate atmosferica. In cea mai mare parte a țarii vor fi perioade cu instabilitate atmosferica, potrivit Mediafax.

Informare meteo de furtuni violente și grindina: schimbari radicale ale vremii, in toata țara. Zonele lovite de vant puternic

08:00, 30.05.2024 - Un nou val de frig a cuprins țara noastra. Meteorologii anunța ploi insemnate cantitativ și furtuni cu grindina. ANM a emis o informare meteo de vreme extrema valabila pentru toata țara.Interval de valabilitate: 29 mai, ora 10 – 30 mai, ora 20Fenomene vizate și zone afectate: conform textuluiIn intervalul…

Vestile rele despre vreme nu se mai opresc! A fost emis un nou cod galben de furtuni, zonele afectate

11:40, 25.05.2024 - Vestile rele despre vreme nu par sa se mai opreasca, desi mai sunt cateva zile pana vine vara. Administrația Naționala de Meteorologie a emis un nou cod galben de instabilitate atmosferica cu ploi, descarcari electrice și grindina. Unde este valabil noul cod galben de vreme rea Meteorologii ANM au emis,…

Vremea se schimba radical: cod galben de furtuni violente și grindina in mai multe zone din țara

10:35, 21.05.2024 - Meteorologii au emis doua alerte Cod galben de instabilitate atmosferica accentuata pentru cateva zile, in mai multe zone ale Romaniei. Se anunța ploi torențiale, vijelii puternice și chiar caderi de grindina.De marți, ora 16.00 pana miercuri ora 10.

ANM: Avertizare de vreme severa. Furtuni și grindina in mai multe zone ale tarii

16:15, 20.05.2024 - Meteorologii au emis, luni, mai multe avertizari nowcasting cod galben de furtuni, valabile pentru diverse regiuni ale tarii. Aceste avertizari indica posibile ploi abundente, descarcari electrice si grindina, cu potential de a cauza perturbari semnificative in zonele afectate. Potrivit Administrației…

Alerta ANM! Cod galben de intensificari ale vantului in mai multe zone ale țarii. Unde se va resimți cel mai puternic

13:00, 16.05.2024 - Meteorologii au emis o avertizare Cod galben privind intensificari ale vantului, valabila pana vineri seara, in sudul Banatului, al Transilvaniei si in zona Carpatilor Meridionali, unde viteza la rafala va atinge 55-65 de kilometri pe ora si temporar va depasi 70-80 de kilometri pe ora.

Atenționare meteorologica de ultima ora. Cod galben de vant puternic in mai multe regiuni ale țarii HARTA

13:25, 28.03.2024 - Meteorologii au emis noi atenționari pentru vant puternic și furtuni, valabile pentru joi și vineri in diverse regiuni ale țarii. Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) informeaza ca fenomenele meteorologice vor afecta mai ales nordul și centrul țarii.


Ce parere ai despre aceasta stire?