Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CMBSU: Noi măsuri de RELAXARE din această noapte, în Capitală. Ce RESTRICȚII se păstrează

Publicat:

CMBSU a constatat, astazi, ca rata de incidenta la 14 zile este de 0,35 la mie in si a decis relaxarea masurilor anti-COVID. a mentionat ca masurile stabilite in decizia CMBSU sunt cele avute in vedere HG privind prelungirea starii de alerta incepand din data de 13 mai, pentru inca 30 de zile.Astfel, in Capitala, masca de protectie ramaneobligatorie in spatiile deschise aglomerate, cum ar fi piete, targuri, oboare, dar si la 50 de metri de unitatile de invatamant.Noile masuri intra in vigoare in aceasta noapte, de la ora 01.00, relateaza G4Media.ro.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Restrictii de circulatie sambata pe Soseaua Kiseleff din Capitala, unde au loc concerte si spectacole pentru copii

17:50, 31.05.2024 - Traficul rutier va fi restrictionat sambata, pe Soseaua Pavel D. Kiseleff din Capitala, cu ocazia desfasurarii unui eveniment intitulat „UNO”, care consta in concerte si spectacole pentru copii, dar si montarea unor ateliere handmade.

Firea: Noile linii de metrou sunt soluția pentru fluidizarea traficului din Capitala

10:56, 16.05.2024 - Noile linii de metrou sunt soluția pentru fluidizarea traficului din Capitala. Impreuna cu benzi unice pentru autobuze, semafoare inteligente sau autobuzele școlare poate fi redus timpul pierdut in trafic, spune Gabriela Firea.

Restrictii de trafic in aceasta noapte in Bucuresti pentru pasajele Unirii si Piata Presei Libere

02:50, 25.04.2024 - Sunt restrictii de trafic in aceasta noapte in Bucuresti pentru pasajele Unirii si Piata Presei Libere, informeaza Rador Radio Romania.Pana dimineata la ora 5 este inchis complet pasajul subteran de la Unirii pe sensul Universitate - Tineretului pentru lucrari de intretinere.

Prețul carburanților se apropie de 8 lei! Litrul de benzina s-a majorat cu 4% in doar o luna

07:45, 21.04.2024 - Pentru un plin de 50 de litri, platim chiar și 15 lei in plus. Toate aceste scumpiri se reflecta și in prețul alimentelor din supermarketuri. Primii afectați de scumpiri sunt transportatorii, insa intr-un final, cei care sufera sunt romanii de rand. Companiile care cara marfa platesc mai mult pentru…

Percheziții la un posibil suspect in cazul femeii tranșate, al carui cadavru a fost gasit pe un camp de langa A1

10:30, 11.04.2024 - Se fac primele percheziții joi dimineața, in Capitala, la un posibil suspect in cazul femeii tranșate, al carui cadavru a fost descoperit pe un camp in vecinatatea A1, au precizat pentru G4Media surse din cadrul parchetului care coordoneaza ancheta.

Catolicii sarbatoresc duminica Floriile. Procesiunea de pe strazile Capitalei aduce și restricții in trafic

09:45, 24.03.2024 - Traditionala Procesiune de Florii, la care sunt asteptati sa ia parte credinciosi, persoane consacrate si preoti din comunitatile si parohiile romano-catolice din Bucuresti si imprejurimi, va fi organizata, duminica, in Capitala, de Arhiepiscopia Romano-Catolica de Bucuresti.

In primavara, se ieftinește caldura in capitala: Noul tarif, aprobat de ANRE

11:30, 19.03.2024 - La sfarșitul sezonului de incalzire, se ieftinește caldura in Chișinau. Agenția pentru Reglementare in Energetica a aprobat micșoarea tarifului la energia termica, dar și la energia electrica produsa de Termoelectrica. Noile prețuri vor intra in vigoare odata cu publicare hotararii ANRE in Monitorul…

Noile prețuri și perioade pentru rovinieta. De luni, intra in vigoare tarifele

16:00, 10.03.2024 - Incepand cu data de 11 martie, intra in vigoare modificari semnificative in tarifele și perioadele de valabilitate pentru rovinieta, taxa obligatorie pentru folosirea rețelei de autostrazi și drumuri naționale in Romania. Aceste ajustari aduc o serie de opțiuni noi pentru șoferi, insa vin și cu unele…


Ce parere ai despre aceasta stire?