Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Clujul a intrat în finala mare pentru Capitala Europeană a Inovării

Publicat:

Alaturi de Valencia, Viena și doar alte trei orașe europene, Cluj-Napoca este printre cei șase finaliști ai competiției pentru titlul de a Inovarii (CEI) in 2020 și ar putea caștiga 1 milion de euro.

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Echipa prof. dr. Nadim Al Hajjar demareaza Programul de Transplant Hepatic la Cluj

07:01, 20.04.2024 - Primele intervenții vor fi realizate in luna mai a acestui an, sub coordonarea specialiștilor de la Institutul Clinic Fundeni din București, a precizat coordonatorul programului care se implementeaza la IRGH Cluj-Napoca.   Cunoscut ca Centru de Exceleța in transplantul renal, Clujul țintește aceeași…

Clujul de doi lei: l_au jefuit pe Robi, simpaticul vanzator ambulant din centrul orașului. Ii recunoaște cineva?

15:25, 15.04.2024 - Robi, cel mai cunoscut vanzator stradal din Cluj-Napoca, a fost jefuit de doi indivizi. Aceștia au sustras din caruciorul parcat in fața la Melody mai multe odorizante de mașina, profitand de faptul ca Robi era intr-o discuție cu un potențial client oprit la semafor, arata Ziar de Cluj. Cei doi au fost…

UMF Cluj, in topul inovarii academice. Aproape 14 milioane de euro din PNRR pentru dezvoltarea infrastructurii universitare.

15:25, 03.04.2024 - Universitatea de Medicina și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca a caștigat, din Planul Național de Redresare și Reziliența (PNRR), doua proiecte in valoare totala de 69,3 milioane de lei pentru modernizarea infrastructurii universitare.

Emil Boc la ZIUA LIVE: „Sta in puterea noastra sa facem din Clujul nostru drag un loc din care sa nu vrem sa plecam"

13:25, 26.03.2024 - Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, subliniaza ca politica de coeziune este acel „lipici" care ține azi unita Uniunea Europeana. La Cluj au ajuns peste 420 milioane euro prin proiecte europene implementate. Alte peste 4 miliarde de euro vor veni prin proiecte aflate in implementare.

Un milion de euro pentru orașul desemnat Capitala Europeana a Inovarii. De ce nu va candida Clujul?

14:00, 21.03.2024 - Comisia Europeana a lansat a zecea ediție a premiilor „Capitala Europeana a Inovarii”. Titlul ofera orașului desemnat caștigator noi oportunitați și vizibilitate la nivel european, dar și un premiu de un milion de euro.

Plan ambițios: traseu de plimbare prin natura, care va traversa „vertical” Clujul

23:35, 29.02.2024 - Dezvoltarea zonei industriale din nordul municipiului Cluj-Napoca, in care s-a investit pana recent mult mai puțin decat in alte parți ale orașului, devine treptat o prioritate, atat pentru autoritați cat și pentru investitori.

Ana Bogdan: „Acest turneu este incredibil si voi munci pentru a-l ridica!“

10:25, 12.02.2024 - Ana Bogdan a declarat, duminica seara, dupa ce a fost invinsa de Karolina Pliskova in finala turneului Transylvania Open, ca nu a fost ziua ei norocoasa. Ea a promis, totodata, ca va munci in continuare pentru a castiga marele trofeu la Cluj-Napoca. „Va multumesc din suflet pentru toate emotiile, toata…

TURNEU DE TENIS Ana Bogdan invinsa de Pliskova in finala de la Transylvania Open

19:30, 11.02.2024 - Ana Bogdan, cap de serie 8 si numarul 65 mondial, a pierdut, duminica, finala turneului de categorie WTA 250 Transylvania Open, de la Cluj-Napoca. The post TURNEU DE TENIS Ana Bogdan invinsa de Pliskova in finala de la Transylvania Open first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?