Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cluj. Emil Boc a participat la Crosul Companiilor şi a terminat cursa pe locul 49

Publicat:

Aproximativ 500 de clujeni au participat, duminica, la , la startul competitiei din fiind prezent si primarul , dar si consulul onorific al Frantei la Cluj-Napoca, .
   
Distanta parcursa de participanti a fost de 5 kilometri, pe artere din centrul orasului.
   
Edilul municipiului, , a reusit sa termine cursa in 27 de minute, pe locul 49, si s-a declarat multumit de timpul obtinut in aceasta prima participare a sa la .
   
'Ma…

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Emil Boc, declarații acide la adresa șoferilor clujeni. Edilul ii considera de o alta „calitate”: „Sa nu fim sclavii mașinilor”

14:25, 16.04.2024 - Cunoscut pentru politicile de extindere a „dimensiunii verzi” a Clujului, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a venit cu o serie de declarații savuroase la adresa șoferilor clujeni. Edilul a declarat luni in ședința de Consiliu Local ca daca construiești un oraș cu mai multe spații publice,…

Cinci proiecte din Cluj-Napoca, in valoare de 55 de milioane de euro, pleaca la drum. Emil Boc: „Sunt proiecte fundamentale pentru orașul nostru la care lucrul incepe in teren”.

15:20, 15.04.2024 - Mai multe proiecte de infrastructura educaționala din cadrul HUB-ului din cartierul Borhanci, care include gradinița, școala gimnaziala, liceu și sala de sport, dar și un bazin olimpic, pleaca la drum.

Un zid roman a fost descoperit la 4 metri adancime, in Cluj-Napoca, pe șantierul unui viitor parc. "Avem istoria sub ochii noștri"

10:40, 13.03.2024 - Descoperire impresionanta pe șantierul unui parc din Cluj-Napoca. In timpul sapaturilor, muncitorii au dat peste un zid vechi de 1.900 de ani. Ar fi vorba, spun arheologii, despre un zid roman, parte a fortificației romane Napoca. "Avem istoria sub ochii noștri", a punctat primarul Emil Boc, care da…

Petrolul Ploiesti il da in judecata pe Emil Boc. Primarul a acuzat echipa prahoveana de blat și a numit-o „rușinea fotbalului romanesc”

18:01, 10.03.2024 - Clubul Petrolul Ploiesti a anuntat ca il da in judecata pe primarul orasului Cluj-Napoca, Emil Boc, dupa ce acesta a acuzat echipa prahoveana de blat in ultima etapa a sezonului regulat al Superligii.

Emil Boc, la congresul PPE: „Trebuie sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a tine extremismul la usa si nu in interiorul procesului democratic fundamental”

11:30, 06.03.2024 - Edilul municipiului Cluj-Napoca a declarat, miercuri, in cadrul conferintei organizate dupa sedinta Grupului PPE din Parlamentul European, ca primarii din Europa au demonstrat ca pot tine extremismul deoparte si nu exista, decat cu rare exceptii, primari sau presedinti de consilii judetene cu orientari…

Inca un accident in aceasta seara! Unul dintre șoferi e rupt de beat! (FOTO)

20:30, 02.03.2024 - Un alt accident rutier a avut loc in aceasta seara in Cluj-Napoca, accidentul fiind provocat de un șofer rupt de beat care nu a respectat distanța regulamentara. Din primele informații, se pare ca un șofer nu a respectat distanța regulamentara, lovind un autoturism in spate. Șoferul cu autoturismul…

Imagine de pe una dintre cele mai frumoase strazi din Cluj-Napoca, la peste 100 de ani distanța - FOTO

10:21, 23.02.2024 - O fotografie cu una dintre cele mai frumoase strazi din Cluj-Napoca, strada Andrei Mureșanu, din cartierul cu același nume, i-a facut sa ofteze pe iubitorii Clujului vechi.”Cartierul functionarilor, 1910 - actuala Andrei Muresanu (Attila ut), colt cu Dimitrie Cantemir. Toate casele din fotografie exista…

A fost aprobat și bugetul municipiului Cluj-Napoca! Sunt peste 800 de milioane de euro!

13:35, 13.02.2024 - Luni a fost aprobat bugetul municipiului Cluj-Napoca pentru anul 2024. Suma depașește 800 de milioane de euro. In cadrul ședinței ordinare a Consiliului local Cluj-Napoca de luni, 12 februarie 2024, a fost aprobat bugetul pentru anul in curs, in valoare totala de 802.461.396 euro. Astfel, bugetul local…


Ce parere ai despre aceasta stire?