Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Clipe teribile în familia Salmei Hayek! Fratele ei A FOST IMPLICAT într-un accident mortal

Publicat:

se afla la volanul masinii sale - un model sport Ford GT - pe din , in momentul in care a pierdut controlul asupra automobilului si a izbit violent o camioneta Toyota.

Barbatul a fost dus la UCLA , cu cateva coaste fracturate si o rana deschisa la cap. O persoana aflata in celalalt automobil implicat in coliziune, un mexican in varsta de 43 de ani a carui identitate nu a fost deocamdata dezvaluita, a murit la locul accidentului.

Politia incearca sa ia legatura cu rudele victimei.

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

O femeie și-a injunghiat mortal fiul, apoi a mințit poliția ca s-a sinucis

19:20, 01.05.2024 - O femeie, de 58 ani, din localitatea bihoreana Borozel, a fost reținuta marți seara, pentru 24 de ore, dupa ce și-a injunghiat mortal fiul, apoi a sunat la 112 și a spus ca barbatul s-a sinucis. Potrivit ebihoreanul.ro, femeia a sunat la 112 marți, dupa ora 20, și a spus poliției ca fiul ei s-a injunghiat…

Acces Direct. Drama fara margini in familia unui barbat. Robert a fost spulberat de o mașina acum patru luni: „Nici acum nu știm cine e autorul”

20:40, 18.04.2024 - Fratele lui Flori a fost spulberat in urma cu patru luni de un șofer care ar fi incurcat frana cu accelerația. Barbatul a fost lovit din plin, iar de atunci este in continuare in stare grava la spital.

(video) „S-a ajuns și la reanimare”: Clipe dificile in familia primarului Ion Ceban și dezvaluiri despre viața in 5

13:00, 06.03.2024 - Primarul capitalei, Ion Ceban, vorbește pentru prima oara despre problemele de sanatate cu care s-a intalnit intreaga sa familie la inceputul acestui an, dar și despre relația dintre copiii mai mari și mezinul familiei.

Caz rar in justiție. Șofer implicat intr-un accident mortal, cu o viteza peste limita legala, declarat nevinovat

15:20, 25.02.2024 - Un angajat al Inspectoratului General pentru Situații de Urgența, trimis in judecata pentru ucidere din culpa pentru ca a intrat cu mașina intr-un autoturism care i-a ieșit in fața, a fost declarat nevinovat de Tribunalul Militar Cluj.

Barbat „inarmat“ cu o furculița de plastic, impușcat mortal de polițiști americani

14:15, 22.02.2024 - Un barbat care tinea in mana o furculita de plastic a fost impușcat mortal in timpul unei confruntari cu polițiștii intr-o cladire din Los Angeles. Jason Maccani, de 36 de ani, a fost ucis pe 3 februarie de un ofiter de politie. O ancheta a fost deschisa pentru a stabili daca folosirea fortei a fost…

Un barbat care ținea in mana o furculița de plastic, impușcat mortal de polițiștii din Los Angeles. VIDEO

09:20, 22.02.2024 - Polițiștii din orașul american Los Angeles au impușcat mortal, in timpul unei intervenții, un barbat de 36 de ani care ținea in mana o furculița de plastic, pe care au confundat-o cu un cuțit. Momentul a fost surprins intr-o filmare publicata marți de Departamentul de politie din Los Angeles, care a…


Ce parere ai despre aceasta stire?