Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cleopatra Stratan a dezvăluit care a fost cea mai romantică surpriză pe care i-a făcut-o logodnicul: „Efectiv mi-au explodat ochii în lacrimi”

Publicat:

și traiesc o frumoasa poveste de dragoste, iar relația lor devine din ce in ce mai serioasa, dat fiind faptul ca, tanara artista a fost ceruta in casatorie de iubitul ei. Recent, Cleopatra a povestit pentru revista Unica, care a fost cea mai romantica surpriza pe care i-a pregatit-o Edward, noteaza SHOK.md .

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Cleopatra Stran, provocatoare intr-o rochie roșie cu decolteul la vedere. Nu mai are nimic in comun cu fetița care canta „Ghița”

12:40, 24.04.2024 - Cleopatra Stratan și-a luat prin surprindere fanii cu o apariție care nu mai are nimic in comun cu fetița inocenta care canta candva „Ghița”. Iata cum arata soția lui Edward Sanda intr-o rochie roșie decoltata și decupata pe picior!

Cine caștiga electoral in cel mai recent sondaj. Carstoiu, surpriza!

19:35, 25.03.2024 - Daca duminica viitoare ar avea loc alegerile locale, Alianța PSD-PNL ar obține 57% din voturi. Alianța formata din USR, PMP și Forța Dreptei ar lua, potrivit sondajului, doar 22% din totalul celor care au exprimat o intenție de vot. La funcția de Primar General Nicușor Dan (34%) Cristian Popescu Piedone…

VIDEO La 34 de ani, a spus adio tenisului cu ochii in lacrimi

12:45, 05.03.2024 - Ocupant al locului 242 in ierarhia mondiala, Steve Johnson a fost eliminat in semifinalele calificarilor de la Indian Wells, iar la finalul partidei cu Emilio Nava a spus adio tenisului de camp. Desparțirea nu a fost una deloc ușoara, jucatorul in varsta de 34 de ani fiind surprins plangand.

Cum o rasfața Iulian Gogan pe Romanița Iovan dupa 14 ani de relație. Creatoarea de moda și-a dat iubitul de gol

11:55, 25.02.2024 - Romanița Iovan și Iulian Gogan sunt impreuna de 14 ani, insa pana acum, aceștia nu s-au hotarat sa faca pasul cel mare. De altfel, creatoarea de moda a declarat de multe ori ca relația lor merge și așa foarte bine. Romanița Iovan a dezvaluit ca logodnicul ei este foarte atent și o face sa zambeasca…

Oana Ionița, cu ochii in lacrimi la TV. A divorțat oficial de Florin Budnaru, dar are un mare regret. Prin ce suferința trece

16:16, 23.02.2024 - Oana Ionița, fosta ”bebelușa” de la Cronica Carcotașilor, a divorțat oficial de fostul ei soț, tenorul Florin Budnaru, dar sufera teribil. Iata care e motivul și ce a dezvaluit cu lacrimi in ochi in timpul celei mai recente apariții televizate!

​GSP: Descoperirea de ultima ora facuta de americani. Simona Halep, aproape de lovitura de grație. Detaliul despre Quantum Nutrition dezvaluit recent

11:40, 22.02.2024 - Simona Halep (32 de ani) a dat in judecata firma canadiana Quantum Nutrition, cea care a produs suplimentul de colagen contaminat cu roxadustat, care i-a adus sportivei o suspendare de 4 ani. Iar americanii au descoperit un detaliu care i-ar putea aduce romancei succesul la proces.

Al treilea Golden Buzz la Romanii au talent. O tanara talentata a lasat-o pe Andra cu ochii in lacrimi

07:35, 17.02.2024 - Ana Nuța are 20 de ani și canta in biserica inca de la o varsta frageda. Viața ei nu a fost deloc ușoara, deoarece tatal ei a decedat cand ea era doar un bebeluș. Aceasta incercare grea a facut-o sa se apropie din ce in ce mai mult de Dumnezeu, dar și de muzica duhovniceasca.


Ce parere ai despre aceasta stire?