Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ciucă, despre o remaniere guvernamentală: Ar fi generat o stagnare a măsurilor pe care le luăm

Publicat:

susține ca nu a fost nevoie de remanieri in cabinetul pe care il conduce, iar schimbarea din funcție a unui ministru ar fi condus la o „stagnare a masurilor” luate la nivel guvernamental.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doi-trei pe la PNL ”țipa ca pițigoii”, altfel, guvernul e ”funcțional”

06:30, 15.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD, a declarat ca alianța cu PNL funcționeaza foarte bine și ca, dupa alegerile din 9 iunie, cele doua partide se vor intalni sa decida ce fac mai departe. Ciolacu, despre funcționarea coaliție cu PNL „Avem un guvern funcțional, in care nu sunt scandaluri, in…

Posibila remaniere guvernamentala dupa alegerile locale și europarlamentare. Anunțul lui Ciolacu

10:40, 13.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a explicat intr-un interviu pentru Antena 3 CNN ca nu exclude o remaniere guvernamentala dupa alegerile din 9 iunie, analiza urmand sa fie facuta in Coaliție, pe PNRR.

Ce spune Ciolacu despre o remaniere guvernamentala: „Daca se va impune, categoric”

23:16, 12.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat duminica, la Antena 3, ca, daca se va impune, va face o remaniere guvernamentala. El a spus ca va face o analiza pe PNRR si pe fiecare obiectiv si va avea o discutie in coalitie, dupa 10 iunie.

Americanii „latra”, pe Ciolacu și Ciuca nu-i doare nici la baști! „Corupția guvernamentala grava” nu exista pentru ei și ai lor! Exista doar ciolanul alegerilor!

13:10, 25.04.2024 - Continue reading Americanii „latra”, pe Ciolacu și Ciuca nu-i doare nici la baști! „Corupția guvernamentala grava” nu exista pentru ei și ai lor! Exista doar ciolanul alegerilor! at Info real.

CEDO condamna Elveția pentru lipsa masurilor climatice

09:50, 10.04.2024 - Elvetia a fost condamnata la CEDO pentru lipsa masurilor climatice. Lipsa masurilor impotriva schimbarilor climatice au dus la condamnarea Elveției la CEDO, intr-o premiera a justiției europene. Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO) a decis marți in favoarea unui grup de femei elvetiene in varsta.…

VIDEO – Urmeaza o mare remaniere guvernamentala? Premierul ii avertizeaza pe cei din Guvern: 'Aș vrea mai mult!'

15:26, 03.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu vrea mai mult de la reprezentanții Guvernului. El a evitat sa dea un raspuns clar daca urmeaza ca unii reprezentanți din executiv urmeaza sa fie schimbați, ci a preferat sa spuna ca vrea mai mult de la ei. „Mereu e o discuție (n. r.: despre o posibila remaniere guvernamentala).…

Ciolacu respinge o remaniere guvernamentala: 'Am inceput sa avem o echipa sudata'

18:16, 22.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, la Timisoara, ca el este foarte mandru de echipa guvernamentala, ministrii de la PNL si PSD, pentru ca nu au discutii, certuri sterile si dupa doi ani si jumatate au inceput sa aiba o echipa sudata, conform News.ro. ”Eu sunt foarte mandru de echipa guvernamentala,…

Reuters: Putin pregatește o remaniere guvernamentala incepand cu luna mai

17:55, 12.03.2024 - Unele cercuri cu acces la putere in Rusia se așteapta ca Vladimir Putin sa efectueze o remaniere guvernamentala dupa oficializarea „victoriei” sale in așa-zisele alegeri prezidențiale programate pentru 15-17 martie in Rusia.


Ce parere ai despre aceasta stire?