Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ciorbă oltenească de legume. O rețetă simplă și sănătoasă

Publicat:

Ciorba olteneasca de legume este un preparat foarte delicios, dar mai ales sanatos. Este o rețeta perfecta pentru perioadele de post și poate fi consumata fara grija kilogramelor in plus. Se prepara extrem de ușor, iar familia o va savura de-a dreptul. Iata de ce ai nevoie pentru aceasta ciorba olteneasca de legume.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta simpla de socata cu miere. Recomandarea unei familii de apicultori din Romania

12:41, 16.05.2024 - Socul este la mare cautare in aceasta perioada, iar o familie de apicultori din Arad ne dezvaluie o rețeta simpla de socata cu miere. Socul fiind un arbust care se gasește in multe zone ale țarii

Ce sa faci cu restul de friptura de miel ramas de la Paște. Rețeta pentru cea mai delicioasa și simpla rulada din carne

12:56, 07.05.2024 - Cei mai mulți romani pregatesc foarte multa mancare de sarbatori, iar dupa constata ca nu a fost consumata in totalitate. Iata cum poți folosi resturile de friptura de miel de la masa de Paște! Iți prezentam o ețeta de rulada delicioasa cu care nu vei da greș!

Cum te poți imbogați ca simplu cetațean. Rețeta este simpla!

09:35, 17.04.2024 - Analistul financiar Iancu Guda a realizat un calcul despre cum putem economisi foarte mulți bani, renunțand la a mai cumpara tigari si apa plata.  S-ar economisi 250.000 de euro din cheltuielile cu tigarile si apa plata. ”Pentru ca, sa știți un pachet de țigari pe zi inseamna cam 124 de mii de euro…

Parjoale de orez de post: rețeta buna și simpla

10:35, 12.04.2024 - Pentru cei care respecta Postul Mare sau nu folosesc deloc produse din carne, va oferim o rețeta de parjoale de post. Astfel de cotlete de orez cu legume pot fi consumate la pranz, la cina, cu sau fara garnitura. Ingrediente Orez cu bob rotund – 150 g de crupe sau 400 g de orez fiert.Morcovi – un morcov…

FOTO/VIDEO: Frații Turda au cucerit jurații de la Chefi la Cuțite cu o rețeta sanatoasa romaneasa

13:05, 10.04.2024 - Rareș Turda, cunoscut ca și Starostele Romaniei, și fratele sau Mihai, au participat la emisiunea Chefi la Cuțite. Aceștia au gatit o mancare tradiționala, care i-a propulsat in etapa urmatoare. Episodul 10 din sezonul 13 al showului culinar Chefi la Cuțite a fost difuzat aseara pe micile ecrane. In…

Reteta de ghiveci manastiresc de legume. Iese un deliciu, doar maicutele il mai fac asa

10:00, 05.04.2024 - Suntem in Postul Paștelui, așadar va prezentam o rețeta de ghiveci manastiresc de legume. Este un adevarat deliciu și este mancarea perfecta pentru cei care aleg sa nu consume carne, oua și lactate in aceasta perioada. Acest ghiveci de legume este sanatos și plin de gust. Haideți sa vedem cum se prepara!…

Cea mai simpla rețeta de merdenele cu foi de placinta. Sunt gata in 30 de minute

19:50, 04.04.2024 - Merdenelele se numara, cu siguranța, printre preparatele care iți amintesc de copilarie. Pot fi pregatite și acasa fara prea mult efort și sunt gata in 30 de minute. Iata ingredientele de care ai nevoie și modul de preparare.

Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman

14:46, 01.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…


Ce parere ai despre aceasta stire?