Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CIORBĂ DE MIEL pentru Paşte. Secretul pe care ar trebui să-l ştie orice gospodină. Bonus CIOBA DE MIEL reţete Horia Vârlan şi Jamila

Publicat:

CIORBA DE MIEL, retete de Paste 2020

Borsul de cap de miel este un preparat delicios pentru perioada Pastelui, cand, dupa atatea mancaruri grele, este important sa mai inghitim si ceva zeama. Secretul gustului la ciorba de miel este leusteanul, care ii da o aroma deosebita, asa ca nu te zgarci cu el.

Ingrediente

1 cap de miel
2-3 bucati de costita de miel si coada
1 ceapa
1 morcov
1 ceasca orez
1 litru bors
leustean tocat
1 pahar smantana
1 lingura bulion
sare

Cum se prepara bors de cap de miel

Cureti capul de miel de resturile…

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Drobul, o delicatesa nelipsita de pe masa de Paște. Ce sa pui in compoziție, ca sa nu se sfarame: secretul gospodinelor desavarșite

08:36, 19.04.2024 - Ce sa pui in drob ca sa nu se mai sfarame! Ingrediente: maruntaie de miel (ficat, plamani, inima si rinichi), 1 prapur de miel, ½ kg ficat de pui, ½ kg carne macra de pui sau de vita, 3 legaturi ceapa verde, 3 legaturi marar, 3 legaturi patrunjel, 4-5 oua , 2 legaturi usturoi, 2-3 oua fierte tari, 1…

Rețeta de pateu de naut. Preparatul perfect pentru post

09:45, 16.04.2024 - Rețeta de pateu de naut este simpla și nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru ea. Este un preparat perfect pentru perioada de post a Paștelui. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Rețete de weekend. Trufe de casa: dulcele cu care ii vei da gata pe toți. Sunt aromate și declicioase!

07:20, 07.04.2024 - Ingrediente:- 800 g ciocolata menaj fara zahar- 150 g unt- 2 linguri lapte rece- 200 g cacao neindulcita- 1 lingurița esența de vanilie- 150 g migdale macinate- 100 g indulcitor- 1 praf de sare Prajitura cu mere cuburi și crumble. Rețeta de post Mod de preparare:Dai prin razatoare jumatate din cantitatea…

Rețeta de ciorba de cartofi cu tarhon. Preparatul ideal pentru perioada de post a Paștelui

18:55, 06.04.2024 - Daca și tu te-ai saturat de clasica rețeta de ciorba de cartofi și iți dorești sa incerci ceva nou, dar nu ai idee ce, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi iți sarim in ajutor și iți prezentam o rețeta simpla de ciorba de cartofi cu tarhon. Este preparatul ideal pentru perioada de post a Paștelui.…

Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman

18:30, 02.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…

Rețeta de orez cu lapte de post. Ce ingrediente trebuie sa adaugi pentru un gust fabulos

16:15, 28.03.2024 - Orezul cu lapte este desertul copilariei, iar puține persoane reușesc sa egaleze gustul pe care il avea atunci. Iata o rețeta de orez cu lapte de post, care te va face sa te simți ca in tinerețe. Are puține ingrediente, pe care trebuie sa știi cum sa le combini corect.

Rețeta de negresa din trei ingrediente. Un desert delicios și rapid de preparat pentru perioada postului

22:10, 17.03.2024 - In cazul in care te numeri printre persoanele care incepand de maine intra in perioada postul de dinaintea Paștelui, sigur ai nevoie de o lista variata cu preparate, atat feluri de mancare, cat și deserturi, pentru a trece cu brio aceasta perioada de curațare sufleteasca. Noi iți propunem sa incerci…

Ciorba ruseasca ce pune capac mahmurelii. Cum se prepara celebra Solyanka: rețeta, pas cu pas

13:20, 21.02.2024 - Exista diverse teorii cu privire la originea numelui. La inceput, aceasta ciorba era denumita ”selyanka” și era tradusa sub denumirea de ”mancarea sateanului”. Mai tarziu, denumirea s-a schimbat in "solyanka", folosind cuvantul "sol" (sare) pentru a sublinia caracterul sarat al supei, potrivit Știri…


Ce parere ai despre aceasta stire?