Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ciolaniada, o epopee continuă

Publicat:

Mare lucru știința asta a titlurilor! Pentru ca sunt carți care-ți starnesc curiozitatea de cum le-ai vazut sau ai auzit de ele, atragandu-te ca un magnet. Așa sunt de pilda, cele ale lui Andrei Oișteanu, care a scris despre sexualitate, despre narcotice in literatura romana, cu dezvaluiri foarte interesante despre obiceiurile unor scriitori, apoi a […] , o epopee continua apare prima data in Deșteptarea- .

Citeste articolul mai departe pe desteptarea.ro…  

Sursa articol: desteptarea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Video 'Megalopolis', filmul lui Francis Ford Coppola, 'o epopee romana plasata intr-o America moderna imaginara'

09:01, 05.05.2024 - Primul trailer al „Megalopolis”, filmul lui Francis Ford Coppola, fara a dezvalui cu adevarat nimic despre intriga, prezinta o scena spectaculoasa de doua minute in care apare eroul acestui film futurist, interpretat de Adam Driver, conform news.ro.

VIDEO Bataie intre doi profesori și elevi de clasa a VII-a, la o scoala din judetul Bacau

10:20, 28.03.2024 - Doi elevi de clasa a VII-a s-au incaierat cu doi profesori intr-o scoala din judetul Bacau. Incident grav intr-o scoala din judetul Bacau. Doi profesori au intrat intr-o altercație cu doi elevi de clasa a VII-a, frate și sora. Și s-a ajuns chiar la imbranceli. Incidentul s-a petrecut marti dimineata,…


Ce parere ai despre aceasta stire?