Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cine sunt prietenii Rusiei lui Putin? Spionul bulgar, prințesa italiană, Steven Seagal și alți marginali

Publicat:

Cine sunt „prietenii” din strainatate ai Rusiei lui Putin? Judecand dupa primul congres al Mișcarii Internaționale a Rusofililor, un eveniment desfașurat marți la Muzeul de Stat „Pușkin” din Moscova, raspunsul este simplu: unii marginali politici și amatori de teorii conspiraționiste.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ucraina a gasit soluția ca sa lase Rusia fara petrol și sa creasca tensiunile anti-Putin. "Ca un țanțar. Nu-l gasești, nu-l poți ucide"

11:15, 01.05.2024 - Un val de lovituri cu drone ucrainene asupra rafinariilor de petrol din adancul Rusiei a forțat Kremlinul sa iși apere teritoriul in timp ce duce razboi. Aceste atacuri au dus și la ceva de neconceput pana acum pentru Moscova – cel mai mare producator de petrol din lume a ramas fara petrol, ceea ce…

Adevarul despre Moscova lui Putin, dezvaluit de un vlogger roman din Rusia. „Va spun dupa 20 de ani de trai aici“ VIDEO

09:40, 27.04.2024 - Moscova este orașul care, tradițional, nu voteaza cu Putin și cu partidul acestuia, o perla a Rusiei, cel puțin la prima vedere, dar cu o mulțime de defecte. O spune un vlogger roman care traiește acolo de 20 de ani și analizeaza aceasta metropola.

Șefa RT, Margarita Simonian, a fost inculpata in absența, in Ucraina, pentru „promovarea genocidului”

19:15, 01.04.2024 - Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) a anunțat luni, 1 aprilie, ca jurnalista rusa Margarita Simonian a fost inculpata, in contumacie, fiind acuzata de "promovarea genocidului" și de alte crime impotriva Ucrainei, scrie The Kyiv Independent.Simonian este șefa rețelei de televiziune RT, cunoscuta…

Politico: „Faptul ca Moscova va folosi atacul in scopuri politice nu inseamna ca a fost o operațiune sub steag fals”

14:50, 24.03.2024 - Atacul terorist de la Moscova aduce aminte de controversatele explozii din Rusia care au justificat cel de-al doilea razboi cecen, de atacul de la teatrul Bataclan din Paris, dar și de relația complicata a Rusiei cu ISIS. Politico arata, intr-o analiza, ca Putin va folosi politic incidentul.

Putin amenința cu un razboi impotriva NATO: „Nu este exclus”

12:51, 18.03.2024 - Un conflict pe scara larga cu NATO nu poate fi exclus, a declarat liderul de la Kremlin duminica seara, la o conferinta de presa susținuta la Moscova pentru a marca așa-zisa sa realegere pentru inca șase ani la conducerea Rusiei.

Putin, in dificultate in doua regiuni de langa Ucraina. Lupte intense in Kursk și explozii la Belgorod

14:45, 14.03.2024 - Lupte intense aveau loc joi in Kursk intre Forțele Armate ale Rusiei si combatanti locali anti-Kremlin deși Ministerul Apararii de la Moscova susținea inca de marți dimineața ca a respins o incursiune in aceasta regiune situata la granița cu Ucraina.

Traian Basescu: Eu am avut o relație de comunicare cu Putin. Este de neclintit

22:06, 05.03.2024 - Traian Basescu a spus la Digi24 ca a avut o relație de comunicare cu liderul de la Kremlin, in pofida faptului ca era un om "de neclintit". Mai mult, la unele dintre reuniunile multilaterale, fostul președinte al Romaniei "il avea in dreapta" pe președintele Rusiei, cu care obișnuia sa stea la discuții.…

Navalnii va fi inmormantat la Moscova, la 1 martie, la o zi dupa discursul lui Putin in Parlament

12:45, 28.02.2024 - Aleksei Navalnii, cel mai cunoscut adversar al președintelui Rusiei, va fi inmormantat la Moscova la data de 1 martie 2024. Anunțul privind data și locul inmormantarii a fost facut, la 28 februarie, de o purtatoare de cuvant a lui Navalnii. Aparent, ceremonia funerara va fi extrem de discreta iar simpatizanții…


Ce parere ai despre aceasta stire?