Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cine este interlopul care a lovit cu sabia în cap un poliţist. A fost arestat vara trecută pentru trafic de droguri

Publicat:

Interlopul care a lovit cu sabia in cap un politist venit sa-i perchezitioneze casa marti dimineata este , liderul unei grupari ce se ocupa cu traficul de droguri in zona Radauti a judetului Suceava.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un șofer de ambulanța a suferit un AVC in timpul misiunii. „Colegul asistent medical a vazut ca ambulanțierul nu schimba viteza și motorul se tureaza foarte tare”

11:15, 29.04.2024 - Un șofer de ambulanța, de 57 de ani, de la substația de ambulanța din Radauți, SAJ Suceava, a suferit un accident vascular cerebral (AVC) in timp ce se afla la volan, in timpul unei misiuni de salvare de sambata.

Oameni evacuați dupa ce acoperișul unui bloc din Radauți a luat foc

12:05, 20.04.2024 - Locuitorii unui bloc din Radauți, județul Suceava, sunt evacuați, dupa ce acoperișul imobilului a luat foc, potrivit mediafax.Conform pompierilor suceveni, arde acoperișul unui bloc cu doua scari.

Individul care a lovit un polițist cu sabia in cap vrea sa scape de cei 17 ani de pușcarie

11:06, 21.03.2024 - Alexandru Huțuleac, zis "Duțu", individul care in luna decembrie a anului 2017 a lovit un polițist in cap cu o sabie in timpul unei percheziții, se considera nevinovat și vrea sa scape de condamnarea de la prima instanța. Tribunalul Botoșani l-a condamnat la o pedeapsa rezultanta de 17 ...

Guess Who, coleg intr-un dosar DIICOT cu beizadeaua care a lovit cu mașina un polițist / Procurorii i-au iertat pe posesorii de droguri

22:46, 04.03.2024 - Artistul Guess Who (care a ieșit pozitiv la cocaina, la volan) și fiul unui angajat al Secretariatului General al Guvernului (condamnat pentu ca a lovit cu mașina un polițist) au ceva in comun: amandoi au fost iertați de DIICOT, dupa ce au fost prinși cu droguri!

Șoferul beat și drogat, care a lovit un polițist cu masina, arestat preventiv. Ce marturisiri face familia tanarului de 27 de ani / FOTO

10:20, 25.02.2024 - Șoferul beat și drogat, care a lovit un polițist cu masina, a fost arestat preventiv in urma cu doar o seara, pe data de 24 februarie 2024. Iata ce marturisiri face familia tanarului in varsta de 27 de ani!

VIDEO. Un politist, costumat in urs de plus, a arestat o traficanta de droguri, de Ziua Indragostitilor

12:40, 15.02.2024 - O brigada a politiei peruviene, avand in componenta un agent costumat in urs de plus, a simulat o vizita romantica marti, de Ziua Indragostitilor, pentru a aresta doua femei care faceau parte dintr-o banda de traficanti de droguri din Lima, scrie Agerpres. Agentii sub acoperire descoperisera ca cele…


Ce parere ai despre aceasta stire?