Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cine este Florin Spătaru, noua propunere de ministru al Economiei: două facultăți și o carieră la Șantierul Naval Galați

Publicat:

In prezent director de hr la Șantierul Naval Galați, Florin Spataru ii ia locul pe lista viitorilor miniștri ai guvernului PNL-PSD lui , senatorul care s-a retras de pe lista la o zi dupa ce a scris ca a jucat in tinerețe un meci de fotbal despre care presa a scris ca a fost blat. In varsta de aproape 52 de ani, Florin Spataru a terminat Liceul industrial “” Galați, dupa care a terminat doua facultați: Facultatea de Mecanica / Nave – Universitatea din Galați, respectiv, Contabilitate și informatica de gestiune, la UniversitateaDunarea de Jos” Galați,…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Continuarea unei tradiții – Conferința „SUDURA 2024”

17:05, 16.04.2024 - Asociația de Sudura din Romania, in colaborare cu Universitatea Politehnica Timișoara, Academia de Științe Tehnice din Romania, Filiala Timișoara și Sucursala ASR Timișoara organizeaza, in zilele de 18-19 aprilie 2024, la Facultatea de Mecanica a UPT (Bd. Mihai Viteazu nr. 1), Conferința „SUDURA 2024”,…

Eveniment ce aduce aminte de o traditie politehnica importanta, sudura

17:01, 16.04.2024 - Specialisti asteptati la un eveniment de tradite organizat sub egida UPT. Asociația de Sudura din Romania, in colaborare cu Universitatea Politehnica Timișoara, Academia de Științe Tehnice din Romania, Filiala Timișoara și Sucursala ASR Timișoara organizeaza, in zilele de 18-19 aprilie 2024, la Facultatea…

Conferința Științifica in Contabilitate organizata de universitatea suceveana, la Chișinau

14:20, 08.04.2024 -  In perioada 5-6 aprilie 2024, Academia de Studii Economice a Moldovei (ASEM) Chișinau a gazduit Conferința Științifica Internaționala in Contabilitate ISCA 2024, ediția a XIII-a, eveniment organizat de Departamentul de Contabilitate, Audit si Finante din cadrul Facultatii de Economie, ...

Folie biodgradabila din sange de animale, brevetata la Universitatea 'Dunarea de Jos' din Galați

14:20, 15.03.2024 - Folie biodgradabila din sange de animale a fost brevetata la Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați. Este vorba despre o noutate mondiala ce permite realizarea de ambalaje diverse in industria alimentara. Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați anunța ca a brevetat „Procedeul de obținere a unei…

Studenții Universitații din Bacau viziteaza Centrul de Cercetare REXDAN: O experiența educativa de excepție in domeniul științelor mediului

13:10, 15.03.2024 - Studenții de la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacau au avut o experiența educativa de excepție in data de 12.03.2024, cand au vizitat Centrul de Cercetare REXDAN, parte a Universitații „Dunarea de Jos” din Galați. Studenții, incadrați in programul de studii de licența Biologie, Departamentul…

Inventatorii romani au inregistrat la OSIM ”painea cu friptura”: ”Nu se vede carnea, dar se simte”

10:25, 13.03.2024 - Cercetatorii romani au brevetat la OSIM painea cu friptura, in care carnea nu se vede, dar se simte. Universitatea ”Dunarea de Jos” din Galați a obținut un brevet de invenție pentru o paine proteica, la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor.Specialiștii…

Profesorii de la Universitatea „Dunarea de Jos” din Galati au inventat painea cu gust de carne. „Friptura nu se vede, dar se simte”

15:30, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii „Dunarea de Jos” din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne. Proiectul a fost pus in practica de mai multe cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor.

Galati: Paine cu gust si proprietati de carne – inventie brevetata la Universitatea ‘Dunarea de Jos’

15:01, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii ‘Dunarea de Jos’ din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor. Potrivit informatiilor…


Ce parere ai despre aceasta stire?