Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cigania smântânită, din pui cu rachiu de cireşe, mâncarea inedită din colecţia de reţete a unui mare bucătar din Banat

Publicat:

Bucatarul banatean spune ca cigania smantanita s-a bucurat de succes de la primul festival unde a prezentat-o si asta la facut sa nu renunte la ea si sa o pregateasca pentru fiecare manifestare la care participa. Reteta e simpla si cu putina atentie, o poate gati oricine in bucataria proprie. Cum se face, ne spune chiar , mai jos."Pune intr-o tigaie (asta-i cigania) incapatoare, doua linguri de unt varfuit si trei linguri de ulei. Arunca acolo un praf de sare si unul de piper, amesteca bine si lasa sa se umfle untul si sa faca spuma.Cand s-a linistit, arunca in el un piept de pui barosan,…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pui la ceaun, varianta lui Barbosu care face furori pe retelele sociale. Secretul pentru a iesi crocant la exterior, dar bine patruns

12:45, 22.05.2024 - Un preparat simplu, dar delicios, ce iți va incanta familia și musafirii! Aceasta rețeta de pui la ceaun, varianta lui Barbosu – un apreciat creator de conținut culinar –  face furori in mediul online. Bucatarul a dezvaluit secretul ce il face crocant la exterior. O rețeta simpla, dar delicioasa „Barbosu”,…

Florin Dumitrescu iși face griji pentru filmarile de la „MasterChef”: „Voi da batai de cap stilistei”. Dezvaluirile facute de bucatar

16:46, 20.05.2024 - Florin Dumitrescu a vorbit despre filmarile de la „MasterChef”, care vor incepe in curand. Impreuna cu Sorin Bontea și Catalin Scarlatescu, el va juriza preparatele concurenților inscriși in show-ul culinar difuzat la Pro TV. Dupa ce ani de zile au aparut la „Chefi la cuțite”, la Antena 1, Florin Dumitrescu,…

Chef Sorin Bontea, trei rețete de oua umplute pentru mese rafinate de Paște. „Mama facea intotdeauna” VIDEO

14:10, 04.05.2024 - „Cand zici masa de sarbatori, zici... oua umplute!”, a declarat chef Sorin Bontea pe pagina sa de Instagram. Bucatarul impartașește cu fanii sai trei rețete inedite de oua umplute, inspirate din copilarie, dar adaptate vremurilor moderne.

VIDEO: Tocanița de intestine de miel, rețeta veche de cateva sute de ani, prezentata de bucatarul Calin Horvath

21:35, 03.05.2024 - VIDEO: Tocanița de intestine de miel, rețeta veche de cateva sute de ani, prezentata de bucatarul Calin Horvath Tocanița de intestine de miel. Bucatarul șef Calin Horvath din Alba Iulia a prezentat pentru Alba24 o rețeta veche de cateva sute de ani, care astazi a ajuns sa fie considerata o delicatesa.…

Pipiridzi tangasiti, mancarea ”aromanilor saraci” care a ajuns la moda in restaurantele fancy/ Rețeta originala a deliciului care e gata in mai puțin de-o ora: Doar patru ingrediente, poți sa-l savurezi și cald, și rece

12:00, 02.05.2024 - ”Pipiridzi tangasiti” sau, așa cum o sa-i gasești mai degraba pe internet, ”piperchi țargasiti” este o mancare tradiționala din bucataria veche a aromanilor (adica romanii vechi, nu un popor separat), care a ajuns astazi la moda in restaurantele din Capitala, alaturi de shakshuka, celebrul mic dejun…

Retete de panettone. Cum sa faci cozonac italian acasa

09:11, 14.04.2024 - Cu aluat pufos, umplutura cu crema sau cu fructe, Panettone este nelipsit de pe masa de Paște. Te invațam pas cu pas rețeta pentru a face acasa cozonac Italian. Descopera rețete de panetrone.Ingredientele de baza sunt simple, insa modul de pregatire diferențiaza rețeta de panettone de o rețeta clasica…

Iata 3 rețete simple cu somon pe care trebuie sa le incerci neaparat!

11:30, 28.03.2024 - Cu o aroma delicata și o textura ușor frageda, somonul este o alegere populara in bucataria moderna, fiind prezent in numeroase rețete, care mai de care mai gustoase. Daca te afli in cautarea unor idei noi și simple pentru a-ți incanta papilele gustative, dar nu prea te pricepi la gatit, nu-ți face…

O rețeta inedita. Cum se face omleta in borcan - VIDEO

23:55, 28.02.2024 - Se pun intr-un borcan cate doua oua. Se adauga sare și piper. Dupa aceea se pun bucațelele de cașcaval și de bacon sau șunca presata. Se pune capacul borcanul și se amesteca bine. Se pune o oala plina cu apa la fier și de adauga borcanele cu omleta in apa și se lasa la fier, la foc mic, tip de 35 de…


Ce parere ai despre aceasta stire?