Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Chill FM sărbătorește 2 ani, pe 103,8

Publicat:

Noiembrie aduce o ultima luna de toamna in calendar și o mare sarbatoare pentru bucureșteni: aniversarea singurului post radio de muzica chill din capitala Romaniei, Chill FM. Se implinesc pe 1 noiembrie 2020 doi ani de cand se aud mai puține claxoane in trafic și mai puține uși trantite, pentru ca, din 1 noiembrie 2018, bucureștenii au o alternativa la situațiile stresante din trafic si la graba și aglomerația care incearca sa le strice ziua. Chill FM, pe 103,8, și dintr-o data se schimba atmosfera!

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Grav accident la Cilibia. Impact intre un TIR și o mașina

23:40, 03.05.2024 - Trafic dirijat pe DN2B, in Cilibia, in urma unui accident rutier produs in aceasta seara. ,,Din primele date, se pare ca este vorba de o coliziune intre un camion de mare tonaj și un autovehicul, o persoana este evaluata medical la acest moment.” , transmite IPJ Buzau.

Știri Constanta: Doi barbati au ajuns in custodia politiei dupa ce s-au sicanat in trafic

18:50, 29.04.2024 - Acestia se afla acum in custodia politiei. La data de 29 aprilie 2024, in jurul orei 16.00, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au fost sesizati cu privire la faptul ca doi barbati s ar fi sicanat in trafic, pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanta, iar unul dintre…

(video) A iesit beat pe cursa: Un sofer de autobuz, plin cu pasageri, oprit pe poliție. Se deplasa haotic in trafic

12:45, 25.04.2024 - Un șofer de autobuz de pe ruta Chișinau-Cruzești a fost depistat in stare de ebrietate la volan, avand o concentrației de 0,47 mg/l alcool pur in aerul expirat. Barbatul a fost stopat, dupa ce ofițerii de patrulare au observat manevrele periculoase efectuate in trafic de catre acesta.

Mehedinți: Arestat pentru trafic de droguri de mare risc

14:15, 23.04.2024 - Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalitații Organizate Mehedinți au arestat un barbat pentru trafic de droguri de mare risc. In perioada ianuarie – martie 2024, acesta ar fi deținut și comercializat, in mod repetat, diferite cantitați de cocaina (drog de mare risc). Consumatorii, care erau…

PSD a intrat oficial in cursa pentru primarie și CJ Cluj. Aurelia Cristea: "Vreau sa avem termen de comparație Viena sau Zurich" / Alexandru Cordoș: "Ce vor clujenii? Sa nu mai petreaca atat de mult timp in trafic"

19:16, 19.04.2024 - Aurelia Cristea și-a depus, vineri, candidatura pentru funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca. Același lucru l-a facut și Alexandru Cordoș, care vizeaza funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj.

Un copil de 15 ani din Bihor a urcat la volan și a provocat un accident rutier, cand a fost depașit in trafic

17:50, 15.04.2024 - Un copil de 15 ani din Bihor și prietenul lui de aceeași varsta au ajuns la spital, dupa ce au provocat un accident rutier, pe un drum din Bihor. Adolescentul a pierdut controlul asupra direcției de mers, in momentul in care a fost depașit de un alt șofer. In urma accidentului, polițiștii au deschis…

Trei copii din Bacau au furat o masina. Au fost prinsi la Nadlac

07:36, 11.04.2024 - Trei copii de 15 ani din Bacau, intre care unul cautat de autoritati, au fost urmariti in trafic de politistii din orasul Nadlac. Ei se aflau intr-o masina care a fost furata tot din Bacau pe 7 aprilie. Potrivit Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Arad , minorii au fost observati in trafic in…

Coliziune in trafic, pe strada Zimbrului, colț cu Adam Muller Guttenbrunn

14:55, 09.04.2024 - Cele mai des intalnite accidente in trafic sunt tamponarile ușoare, in urma carora ambii șoferi pleaca doar cu o serie de avarii la autoturisme și... The post Coliziune in trafic, pe strada Zimbrului, colț cu Adam Muller Guttenbrunn appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?