Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Chefi la cuțite | Florin Dumitrescu, impresionat de Anca Sigartău: "Eu n-am mai mâncat niciodată”

Publicat:

Chefi la cuțite - sezonul special din 2019 este dedicat familiilor. Afla totul despre razboiul culinar in care chefii Bontea, Dumitrescu și Scarlatescu vor lupta alaturi de familii de vedete, foști concurenți, juniori pasionați sau oameni in varsta cu experiența.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bontea, Dumitrescu si Scarlatescu se reintorc la MasterChef Romania

15:45, 16.04.2024 - Chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu revin la Pro TV, unde vor fi jurații sezonului 9 MasterChef Romania. Cei trei au fost ani buni jurați ai show-ului culinar „Chefi la Cuțite” de la Antena 1, post care a renunțat la ei in toamna anului trecut.

VIDEO. Ionuț Stancovici i-a impresionat pe jurații de la Chefi la cuțite

16:05, 11.04.2024 - Satmareanul Ionuț Stancovici, fondator al Asociației Caiac Smile, și Ionuț Filișan, antrenor de tenis din București, au format un duo pentru participarea la emisiunea culinara “Chefi la Cuțite”. In competiție, cei doi au prezentat coaste de miel intr-un inedit sos de migdale, performanța lor fiind rasplatita…

Celebru chef roman șterge pe jos cu noul juriu Chefi la Cuțite! 'Niște habarniști. Sunt mai rau ca ceilalți'

21:40, 28.03.2024 - Loredan Garlgalac lanseaza un atac devastator catre Chefi la cuțite! Singurul Executive chef roman din Marea Britanie nu i-a iertat pe bucatarii aduși de Antena 1 pentru sezonul 13 al emisiunii culinare. Daca pe Sorin Bontea, Catalin Scarlatescu și Florin Dumitrescu, celebrul bucatar i-a facut cu…

Cine este Alexandru Sautner de la Chefi la Cuțite. Are o experiența de peste 30 de ani in bucatarie

16:10, 22.03.2024 - Emisiunea Chefi la Cuțite a cunoscut modificari semnificative odata cu plecarea celor trei bucatari celebri: Scarlatescu, Bontea și Dumitrescu. In locul lor sunt acum patru chefi: Alexandru Sautner, Ștefan Popescu, Richard Abou Zaki și Orlando Zaharia. Chef Sautner este o figura noua in lumea televiziunii,…

Cine este Lacramioara Pintilie, concurenta care a primit cutitul de aur la Chefi la cutite, pe 20 martie 2024. Preparatul care a impresionat juratii

17:15, 21.03.2024 - Ediția de miercuri, 20 martie 2024, a emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 13, a fost una plina de suspans și emoții. O concurenta a primit cuțitul de aur. Cine este Lacramioara Pintilie, concurenta care l-a impresionat pe Chef Richard Abou Zaki. Afla intreaga ei poveste de viața! Lacramioara Pintilie…

Revolta fanilor Chefi la cuțite, dupa ce au vazut primul episod fara Dumitrescu, Scarlatescu și Bontea: Acuzații dure la adresaAntenei 1!

11:46, 19.03.2024 - A inceput al 13-lea sezon Chefi la Cuțițe si primul cu un nou membru al juriului. Prima ediție nu a fost, insa, pe placul telespectatorilor, care lasat sute de comentarii negative la Andresa Antenei 1, aducand și noi acuze postului! CITEȘTE AICI CE AUPUTUT SPUNE FANII!

Ce a dezvaluit juratul Chefi la cuțite Richard Abou Zaki: „Fiica mea a mancat la 3 ani in 20 de restaurante cu stele Michelin”

14:45, 08.03.2024 - Indragostit de bucatarie inca din copilarie, Chef Richard Abou Zaki este gata pentru o noua etapa in viața sa profesionala: odata cu debutul sezonului 13 Chefi la cuțite va incepe și cariera lui in televiziune, ca o incununare a unui parcurs impresionant in domeniul gastronomic.

Juratul Chefi la cuțite Richard Abou Zaki, despre pasiunea pentru gastronomie in familia lui: ”Fiica mea a mancat, la 3 ani, in 20 de restaurante cu stele Michelin”

13:20, 08.03.2024 - Indragostit de bucatarie inca din copilarie, Chef Richard Abou Zaki este gata pentru o noua etapa in viața sa profesionala: odata cu debutul sezonului 13 Chefi la cuțite va incepe și cariera lui in televiziune, ca o incununare a unui parcurs impresionant in domeniul gastronomic.


Ce parere ai despre aceasta stire?