Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cererea pentru produse farmaceutice vândute online a crescut cu 34% în Europa de Est, semn pentru o creștere puternică a segmentului în anii următori

Publicat:

Sectorul comerțului electronic dedicat produselor farmaceutice inregistreaza, la nivel global, o creștere fara precedent, iar Europa de Est confirma rapid tendința. In 2022, au fost inregistrate 3 miliarde de vizite online pe astfel de platforme, respectiv o creștere de 34% fața de 2021. Astfel, Europa de Est prezinta a cincea cea mai mare creștere la nivel global in 2022 fața de 2021, dupa alte zone precum (98%), Asia de Vest (51%), Asia de Sud-Est (49%) și Asia de Sud (40%).

La nivel regional mai extins, in și de Est, intregul sector farmaceutic…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Companiile imobiliare din Europa Centrala se așteapta la o creștere a investițiilor și la imbunatațirea activitații pe piața in acest an

18:16, 24.04.2024 - Sectorul industrial ramane cel mai competitiv Studiu Deloitte Jumatate dintre companiile imobiliare din Europa Centrala (49%) estimeaza ca investițiile in domeniu vor crește in acest an și doar 19% se așteapta la o scadere (fața de 51% in 2023), pe fondul imbunatațirii percepției cu privire la potențialul…

Plațile digitale și importanța lor pentru sectorul financiar global

16:56, 24.04.2024 - In 1994, atunci cand Microgaming lansa primul program pentru platformele cu jocuri de noroc, care in 2024 acorda bonusuri de top, precum oferta ICE casino bonus fara depunere, a fost dezvoltat și primul sistem de plați online. First Virtual Holdings este creatorul acestui sistem prin intermediul caruia…

Sectorul energiei, utilitaților și resurselor va fi in centrul activitații de fuziuni și achiziții și in 2024, tranziția energetica continuand sa atraga interesul investitorilor

11:25, 10.04.2024 - ​Fuziunile și achizițiile (MandA) vor continua sa joace un rol esențial in atingerea obiectivelor strategice ale companiilor din sectorul energiei, utilitaților și resurselor (EUandR), respectiv de asigurare a aprovizionarii și a tranziției energetice atat la nivel global, cat și in Romania. Ca punct…

NIVEL GLOBAL S-a observat o creștere al speranței de viața

09:01, 09.04.2024 - Pandemia Covid-19 a dus la pierderea a 7 milioane de vieți in intreaga lume, iar mulți dintre supraviețuitori se confrunta cu consecințe pe termen lung. The post NIVEL GLOBAL S-a observat o creștere al speranței de viața first appeared on Informatia Zilei .

Ascensiunea Estului: Creșterea comerțului electronic surclaseaza Vestul european

13:05, 02.04.2024 - Piata de comert electronic din Europa Centrala si de Est (ECE) are o valoare de peste 90 de miliarde de euro. Europa de Est a depașit Europa de Vest in ceea ce privește rata de creștere a comerțului electronic. Aceasta informație surprinzatoare a fost lansata la cea de-a doua editie a evenimentului…

Tranziția catre economia circulara a incetinit la nivel global in 2023. Sectorul agroalimentar, industria producatoare și construcțiile sunt zonele care necesita intervenție rapida

12:45, 02.04.2024 - Studiu Deloitte Tranziția catre economia circulara a incetinit la nivel global anul trecut, in condițiile in care vasta majoritate a materiilor prime care intra in economii provin inca din surse virgine, iar ponderea materiilor secundare, reutilizate, s-a redus constant in ultimii cinci ani, de la 9,1%…

Dragostea e oarba! Escrocheriile romantice, in creștere la nivel global

14:55, 14.02.2024 - Fraudele bazate pe romantism și aplicații de dating au ajuns la 2% din totalul escrocheriilor raportate, in 2023, a anunțat Binance . Escrocheriile romantice sunt in creștere la nivel global, iar la nivel mondial, peste 1 din 4 adulți chestionați pentru Raportul Norton Cyber Safety Insights 2023 au…

Raport PwC: Riscurile cibernetice sunt prioritizate de numai un sfert dintre companiile din ECE fața de jumatate la nivel global

11:06, 07.02.2024 - Companiile din Europa Centrala și de Est (ECE), inclusiv din Romania, prioritizeaza riscurile “tradiționale”, adica instabilitatea economica, situația geopolitica și volatilitatea macroeconomica, in detrimentul celor digitale, tehnologice sau cibernetice (cum ar fi ransomware, piraterie și urmarire),…


Ce parere ai despre aceasta stire?