Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cercetătorii europeni consideră că strategia eficientă împotriva pandemiei de coronavirus presupune 50 de zile de carantină, urmate de 30 de zile de relaxare

Publicat:

Carantina stricta timp de 50 zile urmata de o luna de relaxare a masurilor ar putea fi o strategie eficienta pentru a reduce numarul de decese cauzate de pandemia COVID-19, asigurand in același timp un anumit grad de protecție economica, afirma oamenii de știința, potrivit CNBC, preluat de Hotnews. Intr-un studiu finanțat de publicat in urma cu cateva zile, mai mulți cercetatori din noua țari au simulat modul in care diferite strategii de carantina influențeaza raspandirea coronavirusului. Multe guverne au impus o forma de carantina pentru a preveni raspandirea COVID-19 dar autoritațile…

Citeste articolul mai departe pe ziarulprahova.ro…  

Sursa articol: ziarulprahova.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incalzirea globala provoaca dezastre: Recifele de corali sufera al patrulea episod global de inalbire

09:21, 16.04.2024 - De-a lungul coastelor din Australia, Kenya și Mexic, multe dintre recifele de corali colorate din lume au devenit de un alb fantomatic. Oamenii de știința au declarat luni ca este al patrulea eveniment global de albire din ultimele trei decenii, scrie Reu

Recifele de corali sufera al patrulea episod global de inalbire

23:05, 15.04.2024 - De-a lungul coastelor din Australia, Kenya și Mexic, multe dintre recifele de corali colorate din lume au devenit de un alb fantomatic. Oamenii de știința au declarat luni ca este al patrulea eveniment global de albire din ultimele trei decenii, scrie Reuters, potrivit mediafax.ro

„Nu am mai vazut niciodata asa ceva”. Cercetatorii au descoperit ca o stea de langa Sistemul Solar are un comportament neobișnuit

21:06, 14.04.2024 - Oamenii de stiinta din Australia au detectat un comportament fara precedent al unei stele aflate relativ in apropierea Sistemului Solar si care era pana de curand inactiva, informeaza Xinhua, potrivit Agerpres.

Actualitate medicala/ Proteinele au efect asupra calitatii somnului

00:35, 26.03.2024 - Un studiu recent, realizat de cercetatori din Irlanda și Statele Unite, a examinat modul in care diferitele surse de proteine pot influența calitatea somnului, incercand sa afle daca proteinele vegetale sunt mai benefice decat cele animale sau invers. Somnul de calitate este definit de specialiști ca…

Carnea de piton, aliment de viitor

13:25, 18.03.2024 - Preparatele din carne de piton ar putea deveni intr-un viitor apropiat o mancare ca oricare alta. Inclusiv in Romania. Oamenii de știința de la Universitatea Macquarie din Australia au propus creșterea pitonilor pe post de  animale pentru hrana oamenilor pentru a imbunatați securitatea alimentara. Potrivit…

Bateriile cu apa ar putea rezolva problema globala a energiei

19:40, 11.03.2024 - Bateriile cu apa, mai ieftine și reciclabile, ar putea rezolva problema energiei Oamenii de știința au dezvoltat o „baterie cu apa”, propunand o alternativa mai sigura și ecologica. Aceasta este realizata prin inlocuirea electroliților chimici periculoși utilizați in bateriile comerciale cu apa, scrie…

Fumatul modifica sistemul imunitar

00:41, 26.02.2024 - Anual, tutunul ucide peste opt milioane de oameni la nivel global, potrivit datelor Organizației Mondiale a Sanatații. Iar cei care nu mor din cauza fumatului se aleg cu diferite boli din cauza acestui viciu. Urmele pe care le lasa fumatul asupra sanatații chiar și dupa renunțarea la tutun sunt adanci…


Ce parere ai despre aceasta stire?